Отслабване според модата – как да успеем

Красиви форми, нито грам мазнини и строен силует. Време е да забравите за тежестта в стомаха, да се абстрахирате от изкушенията в храната и да поемете по нов път, с ясната идея да отслабвате.

Всичко това е възможно и не на голяма цена. Всеки един може да извае тялото си и да заприлича на изрезка от списание или модния подиум.

ТОП съвети за отслабване според тенденциите

Ползвайте хранителни добавки – те ще допринесат общия тонус и ще моделират тялото ви, благодарение на два ефекта, на които са способни – отслабване, благодарение на притъпяване на глада и тонизиране за повече енергия. Втората е много важна преди тренировки.

Пийте разумно – както вода и чайове, така и аминокиселини. Соковете от прясно изцедени плодове. Избягвайте газираните напитки и тези с много захар. Опитайте с по-освежаващи напитки като студен чай с изцеден лимон. Плодът съдържа витамин С, а той е суперенергизиращ.

Мотивирайте се благодарение на модата – след като сте слаби може да си позволите модни дрехи, които са подходящи за променена фигура. Най-сетне сред покупките могат да се добавят модни дънки, впити дрехи, права къса пола и пр. Щом усетите, че тялото ви вече е друго може да се възнаградите за усилията и да обиколите магазините за нещо фешън.

Два дни в месеца на диета – трябва да се прави, за да се запазят рефлексите за разумно хранене. В противен случаи риска тялото да се отпусне е много голям, а нещата стават непоправими с вренето. Действащата формула е един ден прием от 1100 калории, които да включват чисто месо, зеленчуци, млечни продукти, плодове и съвсем малко мазнини. После трябва да последва един нормален ден.

В случай, че искате да качите мускулна маса и да изчистите тялото от води и мазнини е добре да опитате с протеини за мускулна маса.

Позволявайте си максимум един килограм не повече – с креатин и глутамин може да си набавите необходимите микроелементи за маса. Не допускайте сладките изкушения да ви подмамят. Запомнете – никакви отклонения. Ако установите, че сте качили един килограм, който да задържате вече цяла седмица, не се колебайте да се подложите на режим от 1100 калории на ден.