Безплатна проверка на ВИН номер на автомобил по рама

Безплатна проверка на ВИН номер

Търсите да си закупите автомобил на старо, но е внесен от чужбина и не сте сигурни дали са манипулирани данните му? Искате да получите вярна информация и реални километри?

Това вече е напълно възможно. Сложете край на рискованите покупки на коли на старо, внесени от чужбина, и то само с една елементарна проверка по VIN номера на автомобила, от която получавате всички необходими данни, както и проверка на реалните километри.

Какво е ВИН номер на колата?

Това е номерът на шасито, рамата на автомобила, който е уникален за всяка отделно произведена кола по света след 1980 година. Това е единственият номер, който няма как да бъде манипулиран и е задължителен за всеки новопроизведен автомобил, особено при продажбата, покупката и регистрацията на същия в местния КАТ.

VIN номерът е записан в регистрационния номер на автомобила и преди да закупите своя бъдещ автомобил на старо, е желателно да го проверите в специализиран сайт, за да получите истинската, реална история на автомобила.

Всички сме се сблъсквали с измамни посредници и търговци, както и такива, които мислят за собствената си печалба. Именно поради тези факти е много по-добре за вас да проверите какъв автомобил наистина купувате. Важно е да знаете за всички негови проблеми, казуси и дори дали някога е бил краден.

 

Сигурна проверка по ВИН номер

Номерът VIN (Vehicle Identification Number) е съставен от 17 знака. Задължително е да го проверите на автомобила, от който се интересувате и да направите справка, за да си спестите бъдещите главоболия с проблеми с колата. Това е и единствения начин да сте сигурни, че няма да давате „грешни пари“.

Търсите сайт за проверка на реалните километри на моторното превозно средство? Не ви е нужен вече, защото при VIN проверката чрез номера на рамата на автомобила, вие ще получите и тези данни!

Безплатна проверка на автомобил по рама

Безплатна проверка на VIN номер на автомобил може да бъде направена в сайта Carvertical, като тази проверка ви дава информация за вида и марката на автомобила, т.е. дали отговаря на точно този автомобил, който обмисляте да закупите. Пълната подробна проверка с всички налична информация за автомобила се предлага срещу заплащане на малка такса, като в момента те предлагат страхотна оферта и то не само за единична проверка, но и още по-добра цена при проверка на историята на две коли.

Това е страхотно, тъй като обикновено човек се колебае между няколко автомобила за покупка и в този случай само с няколко клика получава цялата нужна информация, която ще му помогне да вземе решение! Спестявате си всички измамни и шарлатански номера на търговците, които се опитват да скрият всяка една компрометираща информация за автомобила!

Пример как би изглеждала една ваша пълна проверка: VIN номер: WVWZZZ3CZCE161826

Ето тук може да проверите цялата налична информация: кликни и провери

Това от своя страна е супер, защото понякога човек не може да избере измежду два автомобила, които е харесал и именно тази проверка може да наклони везните при избора. Чрез проверката в този сайт ще получите информация за:

  • История на сервизното обслужване;
  • Реално изминати километри;
  • Колко собственици е имал автомобила;
  • Често срещани дефекти при модела;
  • Справка за щети и претърпени катастрофи;
  • Снимки на автомобила от миналото;
  • Полицейски доклади за кражби;
  • Друга полезна информация.

Бърза проверка по ВИН номер на МПС бихте могли да направите, попълвайки своя номер на рама тук:

Къде да направя проверка на VIN номер по рама

ВИН номерът може да е разположен на няколко места в автомобила, като може да е набит на каросерията или гравиран с лазер. Понякога може да се намира на метална табелка, монтирана на челната преграда, която разделя двигателя от купето. Също така може да е на прага на автомобила, на горното закрепване на окачването, на дъното на багажника. В повечето случаи това са местата, на които може да го откриете.

VIN номерът е своеобразно ЕГН за МПС-то, като чрез него може да придобиете представа за цялата история на всеки автомобил. Може да направите безплатна проверка по ВИН номер за всяко моторно превозно средство:

Abarth
Acura
Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Buick
Cadillac
Chevrolet
Chrysler
Citroen
Dacia
Dodge
Ferrari
Fiat
Ford
GMC
Honda
Hummer
Hyundai
Infiniti
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lamborghini
Lancia
Land Rover
Lexus
Lincoln
Lotus
Maserati
Mazda
Mercedes-Benz
Mercury
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Pontiac
Porsche
Ram
Renault
Saab
Saturn
Scion
Seat
Skoda
Smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
Tesla
Toyota
Volkswagen
Volvo
Wiesmann

4.7/5 - 3726 гласа