KokiTa.Eu

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгубил си активационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

 
 Майка се бори за животоспасяваща операция0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Февруари 18, 2015, 09:29:46
Прочетена 401 пъти

Victoria

  • Administrator
  • *****

  • 104
    Публикации
  • Рейтинг: +2/-0

  • Пол: Жена

    • Ел. поща
Преди 2 години ви разказахме за жена от сливенското село Речица, която сбъдна мечтата си да осинови дете. Днес обаче тя се бори за животоспасяваща операция.

Съдбата среща Йорданка и малката Елеонора преди три години, когато след дълга борба с институциите жената осиновява момиченцето. От 10 години тя води и друга битка - с рак в мозъка.

„В един момент се сринах, оказа се, че болестта се е отключила, и туморът е пораснал от 9-7 на 14-7”, обяснява Йорданка.

Започват тежки дни, в които майката не става от леглото.

„Тя примерно иска да си играем, аз ѝ казвам – мама в момента не може да стане, и тя ми носи всички играчки на спалнята, и е най-добрият ми лекар - лекува ме, преслушва ме, слага инжекции”, допълва жената.

В търсене на изход за себе си и детето, и след отговор от болницата, че трябва да чака 6 месеца за нов ЯМР, Йорданка се свързва с клиника в Истанбул.

„Нейният живот в момента зависи от моя, защото ако се случи нещо с мен, тази институция може да я вземе обратно”, казва Йорданка.
30 000 лева са необходими за процедурата, разходите и последващата терапия. В дните, когато е добре, жената работи в цех за пластмасови изделия, за 250-300 лева на месец.

Ако искате да помогнете на Йорданка и Елеонора, това е нейната дарителска сметка за набиране средствата за лечение:
BIC CODE :CRBABGSF
BG93CRBA98981030050986 ALPHA BANKA Йорданка Пенева Атанасова
PayPal- viole48@mail.bg