KokiTa.Eu

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгубил си активационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

 
  Зов За Помощ-Усмивка За Петя0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Февруари 11, 2015, 17:02:00
Прочетена 526 пъти

Victoria

  • Administrator
  • *****

  • 104
    Публикации
  • Рейтинг: +2/-0

  • Пол: Жена

    • Ел. поща
Зов За Помощ-Усмивка За Петя
« -: Февруари 11, 2015, 17:02:00 »
Приятели
Обръщам се към всички вас с огромна надежда и очакване да откликнете на моя майчин зов за помощ. Протягам своята ръка към вас, преглътнала разочарованията си към здравната система и търсеща вашата милосърдност и добротворство, в името на живота. В името на живота на моята дъщеря Петя Мирчева . Тя е на 23 години. Преди година и четири месеца, когато ражда нейната свидна рожба, здравето й започна да се влошава. След родилния процес получи белодробна емболия. Лекарите едва я спасиха. От тогава за нас всеки ден е изпитание. Лечебният процес непрекъснато се променяше спрямо етапните диагнози. До началото на месец декември 2014 година, когато бе поставена окончателната диагноза: „Системен лупус еритематозус – кожно-ставно, хематологична белодробна форма с имунологична активност. Вторичен антифосфолипиден синдром”. Както трудно се произнася, така и трудно се живее с тази болест. Или заболяването е едно от най-редките и здравната каса не финансира лечението му.В края на м.г. борбата за здраве стана още по-сложна и непреодолима заради липсата на достатъчно финанси. Необходимите средства, с които да се платят специалните вливки от „Бул Био Национален Център по заразни и Паразитни Болести” ЕООД, са на стойност над 1400 лева. Терапията, предписана от проф. д-р Рашков, е по схема с метилпреднизолон, медрол, резохин, имуран и т.н. и се осъществява в МБАЛ „Св. Иван Рилски” ЕАД – София, Клиника по ревматология. Т.е ежемесечната сума без транспортните разходи до София, която е нужна за скъпоструващите лекарства и процедури, е около 11 хиляди лева. Към този момент лекарите не могат да предвидят колко процедури са необходими за ремисия на заболяването. Единственият начин да започне лечението е като се платят медикаментите. А ние нямаме парите… И от ръба на отчаянието, аз избрах пътя на надеждата и затова ви пиша тук.
Единственият лъч живот сте вие, приятели от Facebook, толкова се надявам заедно да съберем средствата за терапията. За да може и моята дъщеря да се усмихва като вас, да има поне малко от вашата вяра и енергия, за да се радва на своето дете. За да живее!
От сърце ви моля станете дарители на живота на моето дете.
Средствата се набират чрез банковата сметка - Общинска банка, Общинска банка ЦУ IBAN: BG 72 SOМВ 9130 1058 2225 01, BIC: SOMBBGSF
С Уважение - Даниела Мирчева

https://www.facebook.com/smile.for.petya