Brasty.bg мнения и намаления в онлайн магазина

Brasty.bg мнения и намаления

Brasty.bg е онлайн магазин в България, един от водещите, които предлагат мъжки и дамски часовници, евтини парфюми и натурална козметика на страхотни цени. В този материал ще споделим мнение за Brasty.bg, който води началото си от Чехия, но вече е наложена марка в редица страни.

В България магазинът стартира преди няколко години и оттогава несъмнено е сред любимците на българите, особено когато става дума за изгодно пазаруване на продуктите на световноизвестните марки, и то забележете – на абсолютно ниски цени, на които може да си ги позволят и българите.

отвори Brasty.bg

Какви продукти се предлагат в Brasty.bg

В магазинът се откриват няколко основни категории продукти, в които фигурират стоки от някои от най-реномираните марки. Ето и няколко примера:

Часовници

В магазин Brasty.bg се срещат над 30 марки часовници за мъже и жени, сред които Casio, Hugo Boss, Lacoste, Q&Q, Tommy Hilfiger и други.

Парфюми

Това е онлайн магазинът, където ще преоткриете истинския избор на парфюм за жена или мъж, сред буквално стотиците брандове, чиито продукти бихте могли да откриете. Излишно е да споменаваме конкретни марки, тъй като по-скоро би било любопитно какво не се продава в магазина, а на този етап няма подобна липсваща брандова компания за парфюми.

Козметика за коса

Професионалните и любими марки, които обхващат козметиката за коса, са около 50 на брой. Бихте могли да откриете продукти на Bioderma, Goldwell, Londa Professional, Schwarzkopf Professional, Wella Professionals и други.

Козметика за лице и тяло

Сред марките, които предлагат продукти за лице и тяло на ниски цени, са Bio-Oil, Dermacol, Juvena, Mustela, Vichy. Останалите бихте могли да откриете в магазина.

Декоративна козметика

Сред водещите марки на декоративна козметика, които може да откриете в магазин Brasty.bg, са Armani, Chanel, Estee Lauder, Maybeline и редица други.

Бижута

Бижутата не са сред топ предложенията, които може да срещнете в онлайн проекта, но все пак има марки, които си заслужават внимание – Guess, Rosefield, Sector.

разгледай Brasty.bg

Доставка на поръчки

При направена поръчка от магазин Brasty.bg ще трябва да почакате няколко дни, за да я получите на адрес или до офис на куриерска фирма. Обикновено става дума за около 3-4 дни. Ако планувате покупката да я използвате като подарък, желателно е да съобразите този срок.

Над определена стойност на покупката бихте могли да се възползвате от безплатна доставка, което е страхотна опция за всеки човек, обичащ да пазарува изгодно и на добри цени маркови стоки.

Начинът на плащане е като в останалите магазини – с наложен платеж или с дебитна карта. Всеки човек сам може да прецени кой от методите да използва.

Рекламации

За всички стоки, закупени от Brasty.bg, важи 24 месечна гаранция, от която може да се възползвате съгласно условията по гаранционния договор. Не забравяйте, че всяка стока трябва да бъде използвана по предназначение и по правилния начин, за да не й отпадне гаранцията.

В самия сайт условията за рекламация са ясно описани във всеки възможен случай на дефект или несъответствие с поръчаните продукти, поради което бихте могли да разчитате на сериозно отношение от екипа на магазина.

Brasty.bg мнения

За да обобщим не само нашето мнение, но и това на хора, които са пазарували от магазина, ще използваме някои от елементите в магазина, които ни правят впечатление.

На първо място има цял раздел, в който се споделят съвети и препоръки по какъв начин се избира часовник, какви са особеностите, как да определите какъв размер ще е необходим, разяснено е всичко около гаранцията и водоустойчивостта.

Също така не бива да пропускаме да споменем и за томболата с награди, която организира екипа на магазина и в която би могъл да участва всеки човек.

Магазинът изненадва и с подарък към поръчките, стига те да отговарят на някои условия, които обикновено са свързани с пазаруване на определена марка продукти или над определена минимална стойност на поръчката.

И не на последно място – Brasty.bg подарява 20 лева на всеки, който се запише за техния бюлетин с новини и атрактивни оферти. Не пропускайте този шанс да закупите на още по-добра цена своя следващ марков продукт!

грабни 20 лева бонус от Brasty.bg

5/5 - 2 гласа