KoKiTa.eu - да поговорим по женски!Да предотвратим бързата поява на бръчките

*

revolution

  • ****
  • Публикации: 879
  • Рейтинг: +16/-4
Коя жена иска да има бръчки??? Предполагам никоя,нали?? Какво правите, за да можете да ги скриете или да предотвратите тяхната скорошна промяна? Кремове? Повече вода или си лягате по-рано? Има много варианти, които можем да изброим тук и сигурното повечето неща не ги правим или сме против. А ботокс? Мислили ли сте някога да си прибегните към този вид разкрасяване, за да може да изглеждате по млади? Аз мисля да ви кажа един нов начин, за да може да предотвратите по-ранната поява на бръчки и да можете повече време да се радвате са своята младост, а хората да се възхищават колко сте младолика.
Тръпнете в очакване да разберете какво е нали??? Сърцето ви бие лудешки, става ви горещо, а нетърпението се усилва.. Дойде и този момент......
Не се усмихвайте!!!  Да! Честна съм! Е добре, защо сега се смеете?? Аз какво ви обяснявам да не правите?
Жена от Великобритания решава на 10 годишна възраст да спре да се усмихва, защото страха, че някой ден ще има бръчки я ужасявал. Нейния начин се оказва наистина ефикасен и на 50 години тя изглежда много по-млада от другите. Жената се сдържала на комедии и се усъвършенствала да се смее единствено вътрешно.
Какво мислите дами?? По евтино е от ботокса :D :D :D"Много е сложно да си жена... постоянно искаш или да убиеш някого, или да си купиш нещо...."

*

Mokkka

  • ****
  • Публикации: 623
  • Рейтинг: +11/-0
Re: Да предотвратим бързата поява на бръчките
« Отговор #1 -: Февруари 16, 2015, 22:05:01 »
Леле милата :))))) колко ли е трудно.