KoKiTa.eu - да поговорим по женски!Камъните за всяка зодия

*

zuzu70

  • ***
  • Публикации: 160
  • Рейтинг: +2/-0
Камъните за всяка зодия
« -: Февруари 10, 2015, 16:35:30 »
Накитите със скъпоценни и полускъпоценни камъни не само придават блясък на притежателя си. Когато са правилно подбрани – според зодиакалния знак – те го закрилят и дори го лекуват. И в това вече няма никакво съмнение.  Следващия път, когато избирате бижу, мислете и за здравето.

Овен
Първата асоциация при срещата ни с рубина е Силата на живота. Червеният цвят символизира победата на жизнеността. Рубинът стабилизира избухливостта и променливите настроения на родените под този огнен знак.

Телец
Нежните зелени отблясъци на смарагда регулирагт дисбалансираните хормонални нива при хората под знака на Телеца. Предпазва ги от вирусни инфекции и от характерното за тях мигренозно главоболие.

Близнаци

Общителността на родените под знака ги предразполага да съпреживяват болките на хората, с които са свързани. Появата на топаза в живота им уравновесява силата на сигналите, изпращани от централната нервна система.

Рак

amethystАметистът е щастливият камък за всички Раци. Той укрепва здравето и нормалното функциониране на сливиците и на дихателните органи.

Лъв

За връзката между здравето на Лъва и въздействието на диаманта е написано много. Той им помага да преуспяват и едновременно с това намалява опасността от колапс на сърцето, от проблеми с кръвообръщението, от заболявания на дихателната система.

Дева

Кехлибарът не само е втърден продукт от иглолистни, но обединява в структурата си малки мушици и други дребни инсекти. Установено е, че предпазва родените под знака от образуване на камъни във вътрешните органи.

Везни

Белият опал е символ за Везните и те не трябва да пренебрегват неговото благоприятно въздействие за сметка на други, по-ефектни камъни. Той има силата да ги спаси от проблемите с обмяната.
Скорпион

Червеният гранат повишава енергийната сила на организма на родените под знака и предоставя възможността те да се гордеят със своя сексуален и жизнен потенциал.

Скорпион

Червеният гранат повишава енергийната сила на организма на родените под знака и предоставя възможността те да се гордеят със своя сексуален и жизнен потенциал

Стрелец

Сапфирът е камъкът на всички Стрелци, тъй като е в състояние да ги предпази от типичните за тях ревматоидни страдания, мигрени. Подобрява функциите на мозъка и едновременно с това понижава кръвното.

Козирог

Тигровото око е символ на знака. То укрепва ставните връзки и хрущялите и така спасява родените Козирог от характерните за тях проблеми с костната система.

Водолей


Ясписът е в състояние да подпомогне жизнеността на родените под този знак. Причината е в способността му да отклонява вирусите и да предпазва от инфекции, а те най-често подкопават здравето им.

Риби

Аквамаринът със своите нежносини отблясъци подхранва чувствителността, сензитивността и интуицията на Рибите и така те бързо и безпроблемно определят кое е най-доброто за тях.
« Последна редакция: Февруари 10, 2015, 18:08:17 от Victoria »*

revolution

  • ****
  • Публикации: 879
  • Рейтинг: +16/-4
Re: Камъните за всяка зодия
« Отговор #1 -: Февруари 12, 2015, 08:52:27 »
Искам да допълня малко по темата, че всяка зодия има поне по 3 камъка, които съвпадат на нея. Също така да кажа за критиците искам да кажа, че енергия дошла от земята наистина влияе, но лошо става ако сте объркали камъка, защото всички се обърква.
Когато искате да си вземете камък според зодията обърнете се към истински разбирачи, защото ако случайно не сте с правелния камък ефекта ще е отрицателен.
"Много е сложно да си жена... постоянно искаш или да убиеш някого, или да си купиш нещо...."