KoKiTa.eu - да поговорим по женски!От калта до върха

*

revolution

  • ****
  • Публикации: 879
  • Рейтинг: +16/-4
От калта до върха
« -: Януари 13, 2015, 13:29:22 »
Не всеки се е родил супер богат и признат за актьор,певица или там си нещо друго. :D Това,което искам да ви покажа е,че и звездите са имали забавни професии преди да станат звезди.
1.   Брад Пит е работел като талисман за Pollo Loco-бил е облечен като едно сладко пиленце

2.   Упи Голдбърг е работела като погребален козметик. Придавала е вид на труповете. Странен е факта,че е избрала това, като е можела да започне в някой магазин,но трябва да си признаем,че Упи като цяло е странна личност. Защо пък и работата и да не е такава?

3.   Чанин Тейтъм е работел като стриптизьор. Какво мога да кажа-отива му.

4.   Джийн Симън е работел като начален учител. Направо не е за вярване,че изпълнител от групата Kiss е преподавал на малки деца. Това,което съм убедена обаче,че сега когато знаят кой ми е преподавал,децата са много горди от този факт.

5.   Матю Макконъхи е работел като чистач на курник.  По времето когато го е работел е бил студент в друга държава и е имал нужда от пари, за това е започнал да работи в Австралийска ферма за пилета.

6.   Джордж Клуни е работел като продавач на обувки. В сравнение с другите , тази работа е доста добре и няма нищо странно в нея. Идеята е там,че колко хора са били обслужвани от него и са получавали съвети за някоя обувка. Сядали са на някое удобно диванче а той ги е обувал.

7.   Роб Стюарт е работел като гробар. Интересно ми е да не би да се знаят с Упи и да са били колеги?

8.   Кристофър Уолкън е работел като дресьор на лъвове. Мисля,че от всички личности,които изброихме на него най-много му пасва работата,която е имал преди да стане голям световно известен актьор. Кристофър е човек с много силна воля,той е харизматичен. Убедена съм,че е била интересна гледка да видиш един инат човек на арената с царя на животните.


Знаете ли за други известни личности,които са имали интересни професии? Ако да, бихте ли споделили? А какво мислите за тези господа? Ако бяхте ги видяли в миналото и някой ви каже,че ще станат звезди бихте ли повярвали?
« Последна редакция: Февруари 01, 2015, 13:24:04 от Glow »


"Много е сложно да си жена... постоянно искаш или да убиеш някого, или да си купиш нещо...."

*

Amanda

  • ***
  • Публикации: 117
  • Рейтинг: +6/-2
Re: От калта до върха
« Отговор #1 -: Януари 13, 2015, 14:52:56 »
Попадна ли са на точното място в точното време после.
И след най-тъмната нощ идва светло утро !