KoKiTa.eu - да поговорим по женски!Това, което трябва да притежава всяка жена

*

revolution

  • ****
  • Публикации: 879
  • Рейтинг: +16/-4
Всички ние като малки сме имали някакви мечти и планове за това какви искаме да бъде. Накрая достигаме своите 25 години и осъзнаваме,че залисани в мечтите си ние реално не сме ги изпълнили. Времето си минава,а тинейджърските години си отиват и вече не можем да бъдем толкова безразсъдни. Дали сме това,което сме мечтали, дали върви по този път и го достигаме всяка сама за себе си може да каже. Това,което обаче трябва да притежава всяка жена стигна 25 години са тук:
1.   Всяка жена задължително трябва да притежава увереност. Вие не сте длъжна на никой за нищо.  Имайте увереността да не се обяснявате, на любопитните хора какво правите, с кой сте и защо сте с него.
2.   Доходна работа и спестени пари. Една жена винаги трябва да има самочувствието на жена,която има собствени доходи и никога да не се налага да зависи от мъжа. Тя трябва да притежава самостоятелност.
3.   Да притежава телефона, Facebooka  на хора,които си заслужава. Да не запълва дните си и телефона с неприятни и негативни личности.
4.   Една приятелка,която да и е като сестра.
5.   Да знае какво иска в една връзка. Да е готова да се запознава с нови хора и да не я страх да търси това, което иска.
6.   Дрехи,които разкриват красотата й. Дрехи,за специални случаи: погребение, сватбва, мечтаната среща. Задължително една секси черна рокля и стилна бяла.
7.   Умението да поиска повишение в заплатата или длъжността, когато знае,че заслужава и го е постигнала. Да не се страхува за промяна във връзката или да смени човека.
8.   Вярата,че заслужава хубави неща.
9.   Любимо кафене, ресторант, от който може да поръчва по всяко време, прическа, която отнема не повече от 5 минути, благодарствени картички на десктопа на компютъра, притежание на любима книга.
10.    Хоби, което няма нищо общо с пиене, пазаруване или друг човек.
11.   Любими рецепти за бързи и вкусни ястия, запаметени в съзнанието й.
12.   Пътуване, за което да разказва невероятни истории, и такова, за което има невероятни планове.
13.   Чувството, че няма нужда да се сравнява с другите жени.
14.   Комплект за спешни случаи: обезболяващо, тампон, мокра кърпичка, презерватив, чисто бельо, четка за зъби (джобен размер), лепенки, 50 лв. и План Б.
15.   Истинска връзка с майка си. Не просто роднинска
16.   Способността да прости на себе си за това, което е била в миналото."Много е сложно да си жена... постоянно искаш или да убиеш някого, или да си купиш нещо...."

*

ZLATNA

  • ****
  • Публикации: 859
  • Рейтинг: +4/-4
Re: Това, което трябва да притежава всяка жена
« Отговор #1 -: Март 25, 2015, 10:44:07 »
В грижата към себе си, една жена не трябва да прави компромиси и също така в допълнение на казаното всяка жена трябва да има свои собствен:

Режим за кожата
Едно от съществените неща е селектирането на правилен режим за кожата, който не просто да ни кара да се чувстваме добре, но и да подобрява значително външния ни вид след всяко прилагане.
Това определено не е сред нещата, за които си даваме сметка докато сме млади, но по-добре да го разберем докато е време, защото кожата ще ни се отблагодари с годините за грижите.

Бельо
Красивото бельо е като основата за грим – не можем без него. И именно като споменатия козметичен продукт, точно то е един от начините да започнем да изглеждаме добре от глава до пети.
Възползвайте се от многобройните модели и разнообразието от цветове, за да подберете именно този комплект, който ще подчертае всяко едно предимство на вашето тяло.

Палитра цветове
Хубаво е с времето да отсеете точно тези нюанси, които подчертават предимствата на лицето ви и прикриват недостатъците. Ако има нещо, на което експериментите с неоновите и метални сенки са ни научили, то определено е да избираме кое ни стои добре и да се придържаме към него.

Парфюм
Усещането и асоциирането на миризми с даден човек, спомен или емоция е доказателството за един от най-развитите сетивни органи – носът.
Ако желаете трайно да останете в мислите на някого и самите вие да се чувствате по-желани, спрете се на един любим парфюм, който да се превърне във вашата запазена марка.

Режим на хранене и спорт
Следваме непрестанно съвета в поговорката: „Здрав дух в здраво тяло“. Именно заради това изградете добър режим на хранене, в който да включите максимално много плодове, зеленчуци и витамини.

Комбиниран с правилен спорт и движение, той ще създаде за вас перфектната формула за идеално тяло и добро самочувствие.
Ето какви характеристики трябва да притежава една съвременна жена, която е здраво стъпила на земята.

1. Интелектуалност
Схващането, че мъжете не обичат умни жени е пълна глупост! Просто повечето се страхуват от тях. Мъжете намират интелигентните жени за много секси. Тези дами са винаги в състояние да генерират мъжкия интерес върху себе си.

2. Амбиции
Амбицията не трябва да се бърка с арогантност и прекалена гордост. Подобен тип поведение неминуемо отблъсква мъжете. Жените трябва да имат достойнство и стремеж за развитие. Тези качества побъркват повечето мъже.

3. Изкуството да кажеш „Не”
Една жена, която знае как и кога да каже „не”, не само расте в очите на хората, но също така става най-желаната „плячка” за мъжете.

4. Страст
Докато сте в леглото винаги може да ви оценят с това колко страстна сте, но повярвайте ми, мъжете полудяват, когато виждат срещу себе си жена, която влага цялата си страст в работата, живота, отношенията си с околните.

5. Безразличие
Няма нужда да играете играта „топло-студено”. Студенината и безразличието може да работят само в началото, но ако жената винаги гледа с ледени очи е малко вероятно да поддържа мъжкия интерес към себе си.
Go On, Keep Going, Look Ahead, Enjoy every Second, Don't Regret, Head Up High, Dream On, Life Is Beautiful. Enjoy IT