KoKiTa.eu - да поговорим по женски!Ясновидката Николета - в България ще настъпи АД!

*

zuzu70

  • ***
  • Публикации: 160
  • Рейтинг: +2/-0Ясновидката Николета Йорданова предизвика буря от коментари само с един свой кратък пост в социалната мрежа. Думите „След 20тина дни в България ще настъпи АД!“ предзвикаха множество отрицателни коментари против родната ясновидка, като хората я обвиняват, че лъже, позволява си да всява паника и трябва да спре с глупавите изказвания.

 Под изказването имаше какви ли не коментари, някои по-меки, като този: „Вместо да се чудите и вайкате, огледайте се какво се случва около вас, помислете, четете между редовете и сами ще си отговорите на въпросите, а не пишете безсмислени коментари. Та те нещата се случват пред очите ви. Трябва да виждаш, а не да гледаш. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ХОРА НА ПЛАНЕТАТА.“

            И, ако милите коментари са се харесали на Николета, то повече от половината потребители подходиха иронично, цинично и с открито заяждане към изказването й. „Здравей, Николета. И аз знам, че ти знаеше, че ще ти пиша  Можеш ли да ми кажеш, доколкото е сигурно, че ще умрем след 15 дни, защото на 19-ти имам важен изпит. Трябва да се чете много, а ако ми даваш гаранция, че това практически е безсмислено ще се отдам на заслужена почивка. Другото, което ме интересува е следното-  ще успея ли да избутам 80 от лежанка дотогава?“ .

И още: „Освен, че е нелеп този пост, той е и недопустим! Не може публична личност, да си позволява подобни изказвания в социалните мрежи! Ако започнем тълкуване, то можем да стигнем до извода за заплаха на националната ни сигурност! Сега е времето да алармираме съответните органи, а авторът на тази публикация да обясни подробно какво точно е искала да каже и да отговаря за внесената паника сред обществото. Аз разбирам, че с такива силни изказвания се прави Пиар и се насочва внимание, но все пак трябва да има някакви граници. С цялото ми уважение, но не е редно това.“ са цензурираните изказвания, които е допустимо да сложим в публикацията. Останалата част са отркити обиди и псувни по адрес на ясновидката.

Дали е вярно или самата тя прекалено много си е повярвала?!!!
« Последна редакция: Февруари 13, 2015, 00:01:00 от Glow »