Хостинг услуги и домейн имена от ICDsoft

ICDsoft мнения и промо код за отстъпка за хостинг и домейн

Българският пазар за хостинг услуги претърпя много корекции през последните няколко години. Ако през периода 2010-2015 година българският потребител имаше възможност да закупува домейн и хостинг от около десетина компании на пазара, то след този период конюнктурата се промени.

Superhosting.bg започнаха да поглъщат конкуренти, някои сами се отказаха от този бранш, а не на последно място – някои се обединяваха с идеята да превземат по-голям дял от пазара за хостинг услуги.

Същевременно онлайн потреблението се засили, което започна да води и до намаления и предлагане на кодове за отстъпки за покупка на хостинг и домейн имена. Суперхостинг, ICN, Jump и редица други компании се надпреварваха да привличат по-голям дял от нарастващото търсене.

Така се стига до 2021 година, когато Superhosting погълна и основния си конкурент при предлагането на хостинги – ICN.

Но стига толкова история, защото през цялото това време, на пазара съществува една компания, която не се рекламира, не използва маркетинг подход, а е изцяло ориентирана към потребителя и професионалното предлагане на услуги, свързани с хостинг и домейни – ICDsoft.

ICDsoft.com е създаден от българин през далечната 2001 година, като в момента компанията разполага със сървъри на три континента и нейни клиенти са предимно чужденци, макар че дейността се извършва от България.

ICD soft – клиенти за хостинг и домейн от 140 държави

Компанията поддържа над 55 000 клиентски сайтове, чиито собственици са от над 140 държави в целия свят. Според информация от самата компания – над 70% от клиентите са и на базата на препоръка от текущи доволни клиенти.

Това е и основната причина ICDsoft да не разполагат с маркетингови активности и реклами за привличане на нови клиенти. Повече информация за ИСД софт може да откриете в техния сайт тук:

към ICDsoft

Код за 20% намаление: 9722232586

Уеб хостинг и WordPress хостинг

Стандартният уеб хостинг, който предлагат от ICDsoft може да бъде избран с местоположение на сървъра в България, САЩ или Хонконг. Хостингът се предлага с безплатен SSL сертификат, денонощна поддръжка и 100 дни период на рекламация. Безплатно преместване на сайт е услуга, която се изпълнява за кратко време с висока степен професионализъм.

Wordpress хостинг услуги от ICDsoft

Купи с 20% отстъпка

Код за 20% намаление: 9722232586

VPS хостинг цени

Менажираният VPS хостинг е услуга, която е напълно управляема. Получавате неограничен брой сайтове, безплатни контролен и административен панел, бекъп архиви, SSL сертификати за сигурност, които фигурират на разположение в тези виртуални сървъри.

VPS сървърите също са разположени на три континента и може да изберете кой от тях да ползвате – на българска, американска или хонконгска територия.

Magento хостинг цена

С този план получавате безплна, лесна и бърза инсталация на Magento за онлайн магазин. В случай че имате вече изграден сайт и желаете да се прехвърли към ИСД софт, получавате безплатно преместване от специалистите в компанията.

Промо код за хостинг за Магенто онлайн магазин

Вземи Magento хостинг

Код за 20% намаление: 9722232586

Регистрация и закупуване на домейн име

Друга възможност, която предлага ICDsoft е регистрация на домейн име, което може да закупите на една от най-ниските цени на българския пазар. Също така може да направите проверка на домейни преди да ги заявите за покупка, за да разберете дали е свободен домейна, който желаете да притежавате.

Важно е да знаете, че ако закупувате домейн заедно с хостинг акаунт, ще платите стойността на домейна към регистратора без никаква надценка.

Ако купувате домейн без хостинг, тогава плащате стойността плюс разходите по обработка на плащането, които са символични. Разликата е минимална.

Опциите за покупка на домейн имена са сред следните разширения: .COM, .NET, .ORG, .BIZ, .INFO, .BG, .EU, .DE, .US, .CA, .CO.UK, .UK, .ORG.UK, .CLUB, .HK, .IDV.HK, .COM.HK, .NET.HK, .ORG.HK

Регистрация на домейн име евтино

Избери своя нов домейн

Денонощна техническа поддръжка

Любопитното при ICDsoft е, че се гарантира 15-минутен отговор на всеки отворен нов тикет в системата им за техническа поддръжка. Това е изключително кратко време, което е символ на професионализъм и опит на служителите на компанията.

Ако се пише имейл – отговор се получава в рамките на един час. Разбира се, поддръжката е денонощна – 24 часа, 7 дни в седмицата.

ICDsoft мнение и код за отстъпка

Дълги години не знаехме за съществуването на тази хостинг компания, но след вече няколкогодишно партньорство можем да потвърдим, че сме направили добър избор.

Да, вероятно не сте чували за нея, но ще е още по-странно, ако не й дадете шанс.

Да, може да се притеснявате, но гарантираме, че това са излишни негативни емоции. Все пак получавате 100 дни гратисен период, нали?!

Да, цените са уникални и едва ли не получавате професионална услуга за почти безплатен хостинг, в общи линии.

Да, твърдо заставаме зад думите си, че хостинг услугите са страхотни, особено и за цените, на които се закупуват през първата година.

За нас Ай Си Ди Софт са точният партньор, който ни е съдействал в случай на нужда и с който имаме прекрасни партньорски взаимоотношения, а и най-важното – бизнесът ни е на сигурно място в онлайн пространството!

И не пропускайте да използвате промо код за 20% отстъпка за хостинг: 9722232586

5/5 - 4 гласа