Картички за рожден ден онлайн

Картички за рожден ден – 15 вида, подходящи за всеки човек

Рождените дни са едни от най-прекрасните поводи за събирания в едно семейство. Обикновено цялата компания е налице, заедно с най-близките роднини и приятели. Това е повод за много празненства, поздравителни картички, подаръци и дълги забавления.

Естествено, рожденикът е на първо място и неговото настроение трябва да е винаги на максимум, за да се забавляват всичките хора, които са го уважили за празненството. Напълно нормално е почерпката да бъде голяма, а подаръците буквално да се редуват един след друг.

Но на целия този фон не бива да забравяме нещо елементарно, но и много важно – поднасянето на поздравителни картички за рождения ден. Истината е, че много хора подценяват ефекта от този жест, но всъщност колкото базов, толкова и нужен е той.

Вярно е, че много хора не обръщат нужното внимание на картичката, но е също вярно, че ако не сте способни лично да уважите този човек, поне се постарайте да му изпратите една картичка, било то по мейл, във Фейсбук или където ви е удобно. Все пак електронните картички са на мода от десетилетие и не са нещо ново.

Видове картички за рожден ден

В списъка по-долу сме посочили и какви видове поздравителни картички за рожденници съществуват, за да може да направите правилен избор за всеки един човек, който празнува поредната свещичка на тортата си.

Картички за рожден ден на мъж

Пожеланията в тези картички е желателно да бъдат насочени към силата, мъдростта и опита, който придобиват представителите на силния пол. Старайте се да бъдете кратки, но да използвате силни думи. Никой мъж не обича словоизлияния, както и да чете повече от 2-3 изречения. Употребете най-нужните поздрави и бъдете сигурни в постигането на нужния ефект.

Картички за рожден ден на жена

Жените обичат да получават много думи, хвалебствия, похвали, да се чувстват обичани. Именно върху това трябва да акцентира всеки мъж, решил да изпрати поздравителна картичка към жена за нейния рожден ден. Бъдете нежни в употребата на думи и няма никакъв проблем да напишете 10 или повече изречения. Стига, разбира се, да сте достатъчно мили, за да трогнете нежното същество срещу вас.

Картички за рожден ден на дете

Децата са най-милите, нежни и искрени създания. Те не се интересуват много от картички, макар че винаги бихте могли да си направите труда да изберете подходящ дизайн, в зависимост от пола на малкото човече. И все пак бъдете кратки, освен ако не умеете в рамките на 3-4 изречения да им привлечете сериозно вниманието. Е, това си е наистина изпитание пред всеки възрастен!

Картички за рожден ден на момче

Момчетата са малки мъже. Пожеланията към тях трябва да бъдат обрани и да ги насочват към правилната посока на развитие. Похвалете ги и им пожелайте да станат като любимия си супергерой, да получат най-мечтаната играчка (да, дори момче на 15 желае някоя играчка) и да станат силни, смели и умни мъже. Те ще го оценят!

Картички за рожден ден на момиче

Всяко момиченце мечтае да бъде принцеса. Пожеланията за рожден ден, които пишете, трябва да са съобразени изцяло именно с тази думичка. Не царица, не господарка, ами принцеса – нежна, мила, добродушна и най-красивата на земята. Ако добавите към поздравите и малък подарък или мил жест от сърце, 100% гарантирано, че ще бъдете един от любимците й.

Картички за рожден ден онлайн в сайтовеКартички за рожден ден на приятел

Приятелите са друга бира, както обича да казва един познат. Пожеланията за празниците към тях трябва да са смели, несъобразителни, забавни, леко плашещи и определено предизвикателни. Нали именно затова са ви едни от най-близките хора – трябва да имат чувство за хумор, подобно на вашето и да се забавлявате заедно.

Картички за рожден ден на майка

Майката е най-грижовното същество, с което ще се сблъскате на планетата. Дори да се омъжите или ожените, зависи от гледната точка, никога, ама никога не ще срещнете друг човек като нея. Може би тя е единствената, която желае искрено да получавате само добро. Именно затова бъдете всеотдайни в пожеланията за рождения й ден и я карайте да се чувства много специална!

Картички за рожден ден на баща

Бащата е другият родител, който наред с майката, е готов да направи всичко за вас. Независимо дали сте се карали или не, дали сте в добри отношения или не, той е човекът, на който може да се опрете и в най-трудния момент в живота си. Пожелайте му дълголетие, сила, енергия, смелост… всеки баща има нужда от подобни думи и пожелания.

Картички за рожден ден на дъщеря

Дъщерите са най-прекрасните и миловидни създания. Е, поне докато не станах тийнейджъри. Шегата настрана, на родителите им е по-трудно с дъщерите, защото обикновено те напускат дома, затова бъдете искрени, усмихнати и се радвайте на всеки рожден ден на щерка си. Пожелайте й да бъде успешна млада дама, да разбива мъжките сърца, но не прекалено, както и да не забравя откъде е тръгнала.

Картички за рожден ден на син

Синът е бъдещият човек, младият мъж, който ще поеме контрола в определен момент. Пожеланията за неговия празник трябва да бъдат изключително жизнерадостни, много смели и насърчаващи. Всеки син има нужда от напътствия, но и да знае, че взима правилни решения….дори и да знаете, като родител, че бърка.

Картички за рожден ден на брат

Братът е този член от семейството, който е жертвоготовен да се бори за вас, независимо от ситуацията и колко изглежда тя. Именно затова от пожеланията към него трябва да лъха увереност, смиреност, обич и голяма благодарност. Радвайте се, ако имате брат, защото не всеки има.

Картички за рожден ден на сестра

Сестрата е онази нежна душичка, която може само за няколко секунди да ви извади извън равновесие. Но това е без значение, когато знаете, че трябва да я защитите или да й помогнете с важно напътствие. Бъдете благоразумни в пожеланията за нейния празник, както и достатъчно внимателни, защото някои думи може да я наранят.

Картички за рожден ден на братовчед

Братовчедите са малките братя и сестри, с които общуваме през целия си живот. Като малки си играем на воля, а като възрастни си помагаме винаги. Е, не всеки може да се похвали с такива роднини, но именно затова трябва постоянно в пожеланията да отбелязвате тези факти. Ще сработи, гарантирано!

Картички за рожден ден на баба и дядо

Дядо и баба са роднините, за които често казваме, че са ни като втори родители. Понякога те ни отглеждат, понякога много и ни глезят, но именно затова обичаме толкова много да сме в тяхната компания. Бъдете искрени в пожеланията, показвайте благодарност, смиреност и желание да прекарвате повече време с тях. Те само това искат.

Картички за рожден ден на любим човек

Ето, че достигаме до момента, в който имаме човек до себе си и трябва да преценим какво да му пожелаем. Истината е, че е лесно да преценим какво точно да пожелаем за празника по повод рождения ден на гаджето ни. Ако връзката е от скоро, тогава може да бъдете смели и да пожелавате каквото желаете. Ако става дума за дълга, сериозна връзка, тогава бъдете малко по-обрани и наблягайте на любимите и искани елементи от живота на своята половинка.

Това бяха 15 вида поздравителни картички с информация на какви пожелания е желателно да наблягате, когато ги поднасяте. Най-важното, което следва да запомните е, че трябва да познавате човека до себе си, да го поздравявате искрено и да наблягате винаги на важното за човека! И най-важното – весел купон и приятно изкарване на празника!

5/5 - 3 гласа