Вълшебни круизи

Круиз – 7 причини да отидем на такава почивка

Някои от вашите приятели вече са ходили на круизи. Всички се връщат очаровани, усмихнати, променени и с дни разказват истории и впечатления. Чак започват да ви дразнят с техните круизи. Ако се замислите, обаче, на вас същото ви се иска да опитате. И това е напълно нормално. Без колебание можем да ви дадем точно седем причини да отидете на круиз.

Страхотно е. Няма по-прекрасно усещане за свобода и безметежност. Когато видите как морето разстила синия си килим пред вас и знаете, че ви очакват дълги дни правене на нищо заедно с любим за вас човек, просто няма как да не се почувствате леки и щастливи. Всичко останало са подробности.

Защо да отидем на круиз

Модерно е. За някои хора това е много важно. Те искат да отидат на такава почивка, защото всички около тях вече са били на круизи. Ако това ще ви накара да се чувствате по-удобно спрямо своите приятели и колеги, защо не. А и не забравяйте причина номер 1.

Ще видите нови места, ще срещнете нови хора. Кога за последно пътувахте? Не, не по работа и не до онова хотелче на морето, в което ходите всяка година. Когато си търсите най-подходящия от всичките круизи, изберете възможно най-екзотичния маршрут. Провокирайте себе си. Излезте от черупката си. Научете нови неща.

Всички тези промени с положителен знак ще ви заредят с енергия и настроение. А някои от познанствата ви с нови хора могат да се превърнат в страхотни приятелства. Безценно, не мислите ли?

Ще направите нещо, което не ви се е случвало преди – ще плавате с кораб. Трябва да се признае, че корабите отдавна не са най-типичното средство за пътуване. Ако не отидете на круиз, просто няма как да ви се случи. Круизите са нещо като романтично пътуване през времето. Корабите са модерни, морето дава усещане за безвремие, а историческите забележителности, които разглеждате в пристанищните градове, ви отпращат в различни епохи.

Ще се почувствате царски с тоя релакс. Всички кораби за средиземноморски круизи са луксозни. Обстановката е елегантна, стилна. Помислено е за всеки детайл, така че да се чувствате максимално удобно. Обслужването е перфектно – само докато си помислите, че нещо ви трябва, и вече сте го получили. Фактът, че не трябва да правите абсолютно нищо, освен да стоите в басейна, да похапвате, да се излежавате и да се разхождате, подсилва усещането ви за безгрижие и ви помага да си починете наистина.

Не е толкова скъпо, колкото си мислите. Наистина не е. Особено ако не държите да си изберете от круизите, с които се пътува в разгара на летния сезон. Изберете пътуване в началото или в края на сезона. Резервирайте места отрано или си потърсете круизна оферта в последната минута. И най-вече, не смятайте колко пари ще похарчите, а какво точно ще получите за тях.

Ще ви хареса. Не познаваме човек, който да е отишъл на круиз и да не му е харесало. Заслужава си. Проверете сами.

5/5 - 1 гласа