Мачове по телевизията днес

Мачовете по телевизията днес – гледай футбол

Представяме Ви пълна информация за мачовете днес. Програма на всички футболни срещи по телевизията и интернет. Гледайте директно футболни срещи и предавания от екрана на вашия компютър или смартфон. Мачовете днес е страница, която се обновява автоматично, като във всеки един момент извежда актулна информация.

Вижте кои са мачовете днес, къде можете да гледате пряко срещите, кога има повторения.

Къде може да гледаме мачове по телевизията или интернет днес

Освен по телевизията, мачове можете да гледате онлайн с услугата пряко предаване на повечето онлайн букмейкъри опериращи на територията на страната. Букмейкърите, борещи се да привлекат всеки един клиент към себе си започнаха да предлагат доста полезни услуги в сайтовете си, като една от тях е излъчването на различни спортни събития на живо, със звук и картина.

Различните букмейкъри предлагат различни спортни предавания и разбира се не могат да Ви предоставят на живо всяко едно събитие, което се предлага за залог при тях, но определено са се постарали да включат доста от интересните футболни първенства, тенис, волейбол, боксови срещи и т.н. до гонки на кучета и състезания с коне.

Букмейкърите, който предлагат Пряко предаване на мачове и други спортни събития към настоящия момент са Efbet, Bet365, Betfair, 1xBet и някой по-слабо известни на нашия пазар, поради което няма смисъл да ги изброяваме.

Bet365 предлага най-широк избор от мачове. С услугата Пряко Предаване и след регистрация и депозит в букмейкъра ще имате поглед над всички срещи* от Първа Бундеслига, Лига 1 на Франция, Примера Дивисион, Серия А и някой други по-неизвестни първенства. Букмейкъра излъчва и доста мачове от различните купи в Европа, като няма как да сме напълно изчерпателни.

След като се регистрирате изберете меню Пряко Предаване и там ще се запознаете с всеки един мач, които ще се излъчва със звук и картина. Важно условие на Bet365 за да гледате безпроблемно е да имате някакви средства на разположение в акаунта, или да имате поставен активен залог. С пълната информация около услугата Пряко Предаване на Bet365 можете да се запознаете в официалния сайт на букмейкъра директно от ТУК.

След Bet365 и Efbet стартираха подобна платформа, покрай залаганията, които предлагат. Няма конкретна информация какво предвиждат да излъчват от родния букмейкър, но пък лесно можете да проверите програмата на спортните събития за деня. Просто отворете сайта на Efbet, логнете се в своя акаунт и натиснете меню НА ЖИВО.

Там ще видите изображение на телевизор, което след като натиснете ще видите какво се излъчва в момента и какво предстой. Напоследък Efbet предават доста хокей за феновете на този вид спорт. Отново за да гледате следва да притежават регистрация в букмейкъра и средства в акаунта.

Букмейкърите Betfair и 1xBet също предлагат услугата Пряко предаване и там също можете да гледате мачовете днес, предвидени за лайвстрийминг. При тях събитията са малко по-малко от Bet365 и Efbet, но определено си заслужава да се сдобиете с акаунт и в тях. Betfair излъчват интересни боксови събития и някой мачове от Англия и Испания. 1xBet от своя страна се опитват да пробият на пазара в България и се стремят да предлагат доста събития, като най-вече от Русия, откъдето официално идва самия букмейкър.

За съжаление срещите от Шампионска лига и Лига Европа често не присъстват в програмите на гореспоменатите букмейкъри, но пък най-интересните мачове се излъчват (поне засега) безплатно по някой от родните телевизии. Шампионска лига можем да гледаме в ефира на БТВ Екшън и Ринг, а мачовете от Лига Европа често са запазени от телевизията майка – БНТ и БНТ HD.

Мачовете от Първа професионална лига също не можем да гледаме лесно. Централата продаде правата на частник и за да следите най-доброто от българския футбол задължително трябва да си заплатите. Цената не е непоносима, като вариантите са няколко. За да гледате българските мачове е нужно да имате платен абонамент за каналите на ТВ Диема – DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2.

Друга възможност да гледате мачовете от България е абонамент през сайта на GongPlay.Bg. Най-изгодно в Гонг Плей е да заплатите абонамент за един месец и да гледате всичко, което се предлага, в противен случай само един мач струва около 2,00 лева без ДДС, при приблизително 5,00 лева без ДДС за месец, което ще ви даде възможност за онлайн предаване освен на мачовете от Първа Група, така и на някой срещи от Висшата Лига, Франция, Формула 1, Бокс и други интересни събития. Услугата на Gong Play е с добро качество и активна както от компютър, така и от смартфон.

Мобилният оператор Mtel също се опитва да привлече клиенти с нова телевизия, която предоставят за абонатите си. Това са каналите Мтел Спорт и Мтел Спорт 2. Там се предават много мачове от Висша Лига на Русия, холандското футболно първенство и мачове от Украйна. Предлагат се и тенис мачове, бокс и сблъсъци от ММА. Мтел предлагат и много хокей, най-вече от САЩ и Канада.

Европейски баскетбол отново можем да гледаме основно при тях, а за целта абонамента е само около 1 лв. над таксата, която плащате за телевизия (съобразно вашия абонаментен план). Атлетика и моторни спортове също се застъпени в програмата, но за да разберете какво можете да гледате по двата канала на оператора, посетете официалния им сайт или се свържете с тях на *88.

ВНИМАНИЕ: не се изкушавайте да гледате онлайн футбол от непроверени сайтове, рисковете за вашия компютър са сериозни.

5/5 - 1 гласа