KoKiTa.eu - да поговорим по женски!Орлин Павлов бяга от България

*

zuzu70

  • ***
  • Публикации: 160
  • Рейтинг: +2/-0
Орлин Павлов бяга от България
« -: Февруари 10, 2015, 13:47:05 »

Орлин озарява всички с усмивката си, но явно нещо не достига, за да е щастлив


Певецът ще си търси късмета в чужбина, у нас не му вървяло нито на сцената, нито с жените

Чаровният певец Орлин Павлов напуска България.

Талантливият певец, актьор и танцьор не виждал вече никакъв смисъл да пилее младостта си у нас. Той вече навърши 35 и не искал всички да го знаят като ухиления участник и победител в „Денсинг старс” и „ВИП Брадър” 2012, пише „Уикенд“.

„Няма смисъл – какво да правя тука – мизерни участия по клубове, един концерт през лятото, една-две песни. Жалка работа”, оплаквал се напоследък пред приятели певецът. Досега той на няколко пъти е имал възможност да емигрира във Великобритания, но все не се решавал заради семейството. Орлин е известен с невероятната си привързаност към баща си, майка си и сестра си.

Родителите му са бивши оперни певци и на тях той дължи музикалния си и артистичен талант. Със сестра си пък имат направо кармична връзка – всеки усеща другия по всяко време, където и да се намира.

Причините Орлин Павлов да се реши на такава важна стъпка в живота му са две. Първо, в професионален план бившият вокал на „Кафе” направи миналата година много силно турне в Съединените щати, което освен добра печалба му донесе и самочувствие, че в чужбина може да се справя нелошо. Той пя с голям успех пред пълни зали не само с българи в Чикаго, Лос Анджелис, Лас Вегас, Ню Йорк, Хаянис (Кейп Код), Атланта.

През зимата пък се изяви в няколко клуба в Лондон, където също направил много добре впечатление и даже получил предложения за по-сериозно обвързване с доста прилично заплащане. В Лондон Орлин се изявил и на джаз сцената. Като се има предвид, че освен прекрасен певец той е талантлив танцьор и актьор, може да се предположи, че има големи шансове да се реализира във Великобритания.
Другата причина Орлин да търси късмета си в чужбина е много лична. Най-красивият българин за 2012 г. претърпя две много тежки раздели с любимите си жени. Първо го изостави Яна, която се омъжи за дискотечния бос Петко Димитров и двамата вече са щастливи с първото си дете.

След като се съвзе от шока с Яна, Орлин Павлов заживя с красивата блондинка Надя и връзката им изглеждаше щастлива и безупречна. Но внезапно Надя му сложи рога и го замени с актьора Калин Врачански. Повторната изневяра напълно съсипала чувствителния Орлин и той окончателно решил, че не иска да си губи времето у нас.
« Последна редакция: Февруари 10, 2015, 13:54:39 от Victoria »