KoKiTa.eu - да поговорим по женски!Хумористични снимки на родители

*

revolution

  • ****
  • Публикации: 879
  • Рейтинг: +16/-4
Хумористични снимки на родители
« -: Януари 16, 2015, 14:12:06 »
Да си родител не е лесна работа. Често е изморително и изнервящо. Различава се от представите,които сме имали и се оказва,че никога за нищо не си подготвен.
Това,което прави фoтографката Даниел Гюнтер а да снема малко пресилени и хумористични снимки,но наистина забавни. Разбира се не всичките са и такива- фотографката наистина успява да хване уникални моменти и да ги запечата. Това,което ще ви покажа е инсценирани,моменти,които са забавни и на моменти си казваш ‘’Ами да така си”
Мото на фотографката е ‘’Заснеми всичко,защото накрая единственото нещо,което ще ти остане са спомените”.


Да си родител е изтощаващо.....


Сметката моля...


Задръж за момент...


Ден в спа центъра


Просто още едно гърло за хранене


Час пик

Още много уникални снимки на фотографката можете да намерите в нейния сайт: Нямате права за да видите линковете. Регистрация или Вход


"Много е сложно да си жена... постоянно искаш или да убиеш някого, или да си купиш нещо...."

*

ZLATNA

  • ****
  • Публикации: 859
  • Рейтинг: +4/-4
Re: Хумористични снимки на родители
« Отговор #1 -: Март 10, 2015, 14:36:45 »
Go On, Keep Going, Look Ahead, Enjoy every Second, Don't Regret, Head Up High, Dream On, Life Is Beautiful. Enjoy IT

*

Mokkka

  • ****
  • Публикации: 623
  • Рейтинг: +11/-0
Re: Хумористични снимки на родители
« Отговор #2 -: Април 02, 2015, 14:15:51 »
Те даже не са изобщо пресилени ами са си самата действителност. Трябва да го викна този човек да види как се вижее в нас като сега стягаме къщата и сме в една стая аз,мъжа, детето и кучето и наесен живот и здраве още едно дете. (дано до тогава да се пренесем вече на ремонтирано и готово де) Общо взето хаоса е постоянен и нямам и секунда мирка. Ако кучето заспи и реша да изчистя или пък и аз да легна да почина малката отива веднага да го буди, защото й е скучно и иска да си играе с някой. Ако аз прибера една кутия с играчки тя след мен ще извади и ще обърне две. За съжаление от филмите сме си изградили представа, че децата си спят мило в креватчетата, стават мият си зъбите и отиват на училище. Това, което се случва всъщност- 2-3 пъти ни буди че иска да пие вода и на 4 път е сънувала кошмар. Премества се да спи между нас и спим под формата на Н- ние двамата нормално, а малката напреко и рита и блъска и се върти до сутринта. Не спали и 3 часа ставаме и започва едно молене да я вдигнеме от леглото. Тръшка се, моли се да спи още, пада, ляга, увива се, реве....около 40 минути и вече закъснявайки за работа тичаме и я носим на ръце....УЖАС е!