Обновяване на гардероба – свежи идеи

Навярно и ти като всяка млада дама си падаш по модата. Обичаш да си в крак с всички новости от модния подиум, но уви средствата невинаги са достатъчни, за да имаш от всичко и по много.

Оказва се, че не е необходимо да си дъщеря на мултимилиардер или гаджето ти да е известна личност, за да можеш да си позволиш някое и друго освежаване на гардероба. И за да сме максимално ясни и полезни, нека споделим няколко свежи идеи, с които да „рециклираш“ гардероба си. И като споменахме преработка, нямаме предвид именно скрап, за който навярно вече се сещаш.

На какво да заложите при обновяване на гардероба

Качеството – от една страна сме истински щастливки, че живеем в 21-ви век. И докато дамите от Аристокрацията и Буржоазията са се носили в определен стил и мода, а за жалост и малко от тях са можели да си го позволят, то днес имаш така богат избор. И тук съвсем не говорим единствено за безброй марки дрехи, но и за всички онези „първо“, „второ“, „трето“ и чак до „осмо“ или „десето“ качество.

Ако не си страстна привърженичка и поклонничка на конкретен бранд, спокойно можеш да си позволиш и някоя и друга китайска дрешка, ей, така поне за дома, докато бършеш прахта или се излежаваш пред телевизора.

Промоции, разпродажби и оферти в аутлетите – тук идеята е да направиш реставрация на целия настоящ гардероб. Ако дрешките от миналия сезон са ти омръзнали, то замени ги с нови. Най-добрата тактика да пазаруваш разумно и евтино е като избираш дрехи и аксесоари в края на един сезон или между смяната на два различни сезона. Тогава намаленията са най-големи, а модата няма да се измени много за няколко месеца.

Прегледай, сортирай и изхвърли – пардон, преработи. Ако вече си отделила един чувал със стари дрешки и нямаш идея какво да ги правиш, то планът може да се раздели на две предложения. В единият случай, направи благотворителна кауза с ненужните облекла. В другия случай, занеси на шивач и помоли да ги преработи в нови дрехи, за твоя размер, но със съвсем нова визия и стил подобаващ на модния.

Съществува още един начин да си модерна, но тук говорим актуална не с нова дрешка, а с нов автомобил…