Лидер сред яхт клубовете по черноморието

Яхт клуб за ваш релакс – привлекателни страни

Изградените и добре уредени клубове на брега на морето са привлекателен център не само за собственици на яхти. Престижният яхт клуб разполага с всичко, което може да достави удоволствие на клиентите. Предлагат се и яхти под наем, което е прекрасна възможност да се радвате на приятна разходка из морската шир. Плавателните съдове от висока класа са също причина да посетите клуба и да се възползвате от предложението за приятен отдих.

Яхт клуба разполага с ресторант, кафе, хотел, а за поддържане на яхтите предлагат сервиз, оборудван с най-новите технически средства. Условията са прекрасни и изгодни. Тук може да си организирате семеен празник, сватба, различни служебни срещи, тиймбилдинг. Има охрана, която не позволява никой да нарушава спокойствието на вашето събитие.

Видове ветроходни яхти

За любителите на ветроходството се предлага голям избор от ветроходни яхти. Собствениците на яхти има възможност да оставят на съхранение яхтите си през зимния сезон. Тук се прави много добро зазимяване, което е гаранция за запазване доброто състояние на вашия плавателен съд.

От яхт клуба се организират състезания по ветроходство, разходки по морето, както и круизи. Последните са с продължително плаване по вода, разглеждане на различни забележителности в посетените градове, което се посреща много добре от любителите на морските и океански води.

За да се поддържа нивото на клуба непрекъснато трябва да се работи в насока усъвършенстване и подобряване качеството на услугите за клиентите. Да се разнообразяват предложенията за един приятен релакс, да се подобрява материалната база и всичко това да бъде насочено към привличане на все повече клиенти. Колкото повече услуги се предлагат, толкова и клиентите ще са повече, а следователно и очакваната печалба ще бъде по-висока.

За хората с по-добри материални възможности се предлага голямо разнообразие от ветроходни и моторни яхти. Освен нови, яхт клуба предлага и такива втора ръка, които по технически показатели не отстъпват на новите предложения. Клуба осигурява зареждане с гориво, питейна вода, както и всяко техническо съдействие при проблем. Преди всичко добре изградената материална база на яхт клуба е това, което го прави привлекателен за всички – мореплаватели и романтици.

5/5 - 2 гласа