KoKiTa.eu - да поговорим по женски!7 Аюрведа билки пазят от вируси и болести

*

zuzu70

  • ***
  • Публикации: 160
  • Рейтинг: +2/-0


Колко пъти сте прибягвали до тежката артилерия при лекарствата и след няколко дни или седмици неприятните вируси, уви, пак са ви победили?
Омагьосаният кръг може да бъде разбит, ако подпомогнете естествените защитни сили на организма си.
Оказва се, че това е възможно само с натурални продукти, взети директно от природата. Алтернатива предлага древната индийска система за природна и холистична медицина Аюрведа. Докато ортодоксалната медицина се съсредоточава върху лечението на болестта чрез лекарствата, Аюрведа ни дава  познания за това как да се предотврати заболяването и как да се премахне причината за него.
  Автентична Аюрведа на най-стария и голям Аюрведа производител в световен мащаб – индийската компания ГУУДКЕЪР вече може да се намери и на българския пазар. Продуктът, който в Индия е символ на живот без вируси и неприятни болести ИМУН ГАРД вече се предлага в аптечната ни мрежа.  Помощникът за вашия ежедневен комфорт е комбиниран препарат от 100% натурални съставки, които помагат да се увеличи естествения имунитет. Сред тях са натурални Витамин С, Витамин В6, Магнезий, Калий, Калций и Селен - необходимо допълнение за подсилване на организма срещу вирусите. Действа и като имуномодулатор, и пробиотик.
Мощното действие на Имун Гард за стимулиране на естествените защитни сили се дължи на уникалната комбинация от 7 подбрани билки, отглеждани в екологични чисти плантации, поддържани от индийския производител.
В препарата е вложена една от най-добрите билки при слаб имунитет ГИЛОЙ САТВА. Тя допринася за нормализиране нивата на белите кръвни клетки. Има антиалергичен, антивирусен, бактерициден ефект  и действа противогъбично.
ТУЛСИ или свещен босилек се употребява като естествен антиоксидант, има противомикробно, противовъзпалително действие, благоприятен за имунната система.
Третата съставка е КУРКУМА, която се отличава със силни антимикробни свойства.
Високото съдържание на натурален витамин С в Имун гард се дължи на Аюрведа билката АМЛА, известна още като индийско грозде. Плодът на растението е източник на най-високата концентрация на натурален витамин С в природата, който съдейства за поддържане и укрепване на имунната система АШВАГАНДА или т.нар. индийски женшен намалява физическия и психически стрес, като повишава производството на антитела чрез синтез на протеини.
НИЙМ, познат като индийски люляк пък поддържа нормалното функциониране на кръвоносната система, като увеличава фагоцитната дейност на белите кръвни клетки.
Последната седма съставка на Имун Гард е ЧЕСЪНЪТ. Той е включен заради стимулиращата му дейност на клетките macrophages, които убиват патогени клетки в тялото, каквито са и раковите клетки. Имуностимулиращото действие на чесъна е обусловено от присъстващите в състава му сяро-, селен- и германий–съдържащи съединения. Изключително благоприятен след провеждане на химиотерапия.
Имун Гард помага при заболявания причинени от микроорганизми, вируси, неправилен начин на живот и навици на хранене, замърсяване, стрес, метаболитни нарушения.
Опаковката съдържа 60 капсули, всяка по 500 мг. Дозировката е 2 пъти дневно по 1 капсула с вода след хранене.