KokiTa.Eu

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгубил си активационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

 
 Най-впечатляващите карнавали0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Януари 14, 2015, 20:03:23
Прочетена 536 пъти

revolution

  • Старши участник
  • ****

  • 879
    Публикации
  • Рейтинг: +16/-4

  • Пол: Жена

Най-впечатляващите карнавали
« -: Януари 14, 2015, 20:03:23 »
Ако сте решили да пътувате на някъде,но не знаете къде. Ако искате да бъдете в центъра на купона и да се забавлявате. Искате да видите традиционното за едно място. То значи вие трябва да видите фестивалите. Ако не планувате да ходите където и да е било,моля вижте информацията по-долу и ми кажете не ви ли се приисква да си съберете багажа и да тръгнете на някъде?
1.   Леденият фестивал в Харви- Китай

Фестивала продължава 1 месец и започва от 5 януари до 5 февруари. Този фестивал е най-големия и известен фестивал в целия свят. Фестивала представлява големи фигури и сгради,които са направени от сняг.
2.   Фестивала Холи


Този фестивал всяка година е на различна дата и ако желаете да го посетите е хубаво преди това да проверите датите. Местата,които празнуват този вид празник са Индия, Непал, Шри ланка и на други места където изповядват индуизма. На този ден хората се целят с бои и честват края на зимата и началото на лятото.
3.   Карнавала във Виена, Италия

Карнавала е между Февруари и март месец и е най-известния карнавал в целия свят, традиция,която Виена има още от 12 век. Хора от всички кътчета на нашата планета идват,за да видят или участват.
4.   Ъп хели аа в град Леруик, Шотладия.

Това е най-мащабното огнено викингско творение в Шотландия. Периода,в който можете да го посетите е последния вторник на Януари и е едно прекрасно мероприятие. По време на този фестивал из цялата улица мъже се обличат като викинги и обикалят с факли,а на самия център запалват викингски кораб.
5.   Томороуленд в Буум, Белгия


Ето това е един приказен  фестивал,който всяка година достига по-големи и по-големи висоти, с които ни кара да го помни доста дълго време. Периода,в който имате възможността да видите ‘’утрешния свят’’ е между 27-29 юни. Този фестивал е световно известен музикален денонощен фестивал,който събра през 2014 над 100 000 посетителя.
6.   Карнавала в Рио де Жанейро, Бразилия

Това мисля,че е най-известния фестивал в света, който е една от емблемите на Рио де Жанейро. Всяка година датата е различно,но карнавала е между месец февруари и март.
Карнавали из Рио де Жанейро са се провеждали още от началото на 18ти век.

Всеки карнавал има своята цел и забележителност и късметлия е човек,който има възможността да присъства дори и на един. Няма лош карнавал,няма място,което да не трябва да се посети. И ние всички-нямащи възможността да ги видим с очите си,а се радваме само на снимки ще се радваме да чуем вашето мнение за карнавалите,които сте посетили.


"Много е сложно да си жена... постоянно искаш или да убиеш някого, или да си купиш нещо...."