Публикуване на статия в сайта Kokita.eu

Публикуване на статия

Приветстваме всеки, решил да публикува полезен материал в Kokita.eu. Можете да изпратите за разглеждане уникална статия, която не е публикувана никъде другаде в интернет, дори във вашия собствен уебсайт. Ние ще прегледаме статията и ще я публикуваме, ако сметнем, че отговаря на изискванията. Ние си запазваме правото да приемаме или отказваме публикуването на материал без причина.

Преди да изпратите статията си, моля, прочетете внимателно нашите условия и указания, на които следва да отговаря написаното от вас:

1. Не приемаме рекламни и PR материали. Въобще не си правете труда да ни изпращате подобен текст. Основното за нас е допринасянето към обществото по търсена тема с изчерпателна информация и добро обяснение на проблем, ако става дума за такъв.

2. Задължително трябва да включите подзаглавия – H2, H3 и текстът да е добре оформен за четене, в т.ч. да има кратки и ясни абзаци.

3. Пишете качествено и уникално съдържание, което добавя повече стойност за нашата аудитория.

4. В случай че одобрим изпратения материал и го публикуваме в Kokita.eu, нямате право да публикувате тази статия в друг сайт или блог.

5. Задължително трябва да ни изпратите минимум 2 уникални изображения, които да се вмъкнат в публикацията. В случай че желаете, може да внедрим и видео под формата на embed код.

6. Материалът трябва да бъде с дължина не по-кратка от 650 думи, в които могат да бъдат поставени 2 изходящи dofollow връзки – към Вашия целеви проект и към авторитетен източник, като Wikipedia.

7. Не приемаме публикации с правописни, смислови или граматически грешки.

8, Получаваме правото да публикуваме до 2 връзки към други страници в Kokita.eu.

9. Публикуването на материал е платено, като цената зависи от тематиката на статията. За повече информация – свържете се с нас.

5/5 - 1 гласа