KokiTa.Eu

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгубил си активационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

 
 BDSM или различното в леглото0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Февруари 09, 2015, 07:50:50
Прочетена 568 пъти

revolution

  • Старши участник
  • ****

  • 879
    Публикации
  • Рейтинг: +16/-4

  • Пол: Жена

BDSM или различното в леглото
« -: Февруари 09, 2015, 07:50:50 »
Какво знаете за BDSM? Знаете ли в същност какво е това?
Абревиатурата BDSM очертава съвкупност от усещания, модели на поведение и практики, които се проявяват в интимните отношения и човешката сексуалност. Те са присъщи за относително малък брой хора, поради което се определят като алтернативни и ексцентрични спрямо приетия в обществото стандартен модел.
А какво включват всъщност  тези усещания, поведение, отношения? Въпросът е широкообхватен и е много трудно да се проявяват дори минимални претенции за изчерпателност.BDSM-връзките най-често предполагат полюсен модел: доминиране/подчинение; сексуално господство/робство; сексуален садизъм/мазохизъм. Вариациите не са малко. Този полюсен модел съществува на две нива – физическо и ментално. Първото включва огромен брой практики по време на сексуалната игра и извън нея. А второто – различни степени на контрол на една личност над друга, в плоскостта на волята, съзнанието.
Практиките: обездвижване, удоволствие от причиняване/понасяне на болка, еротична асфикция, третиране по унизителен начин (публично или не), писинг и скат, гъдел, провесване, стимулиране с електричество, ролеви игри и толкова много други, че изброяването им тук е излишно и безпредметно. Всяка практика сама по себе си има огромен брой вариации (обездвижването може да е с въжета, белезници, каишки и т.н.; причиняването на болка чрез камшици, пръчки, щипки, нагорещени предмети, восък и т.н. и т.н.).
В общи линии мисля, че се сетихте какво е BDSM. И до като на времето такива неща са се правели от садисти, изнасилвачи, психопати, то тва е нещо, което все по-честo се среща в желанието на хората( но не на всички им стиска да участват в такъв тип игра). Пишат се книги дажe , а момичетата плакнат очи и си мечтаят за мъж с рози в едната ръка и камшик в другата.
Нормално ли е това? До къде бихте стиgнали за партньора си, ако разберете, че го привличат такъв тип игрички? Имали ли сте желание да бъдете доминант или жертва? Има ли нещо в леглото, което искате да направете, но така и не споделяте с партньора си или просто не ви стиска да направете?
"Много е сложно да си жена... постоянно искаш или да убиеш някого, или да си купиш нещо...."