KoKiTa.eu - да поговорим по женски!Анатемосват хомосексуалистите

*

revolution

 • ****
 • Публикации: 879
 • Рейтинг: +16/-4
Анатемосват хомосексуалистите
« -: Януари 18, 2015, 10:27:33 »
Мисля,че тази тема е за тук,защото това все пак си е пак някакви взаимоотношения и връзки...

Какво мислите за хомосексуалистите? Трябва ли да бъдат отритвани от държавата,нападани и плюти. Трябва ли да ги игнорираме само,защото са различни?
Причината да ви задам тези въпроси е заради статия, на която попаднах относно две момичета,които са били изгонени от ресторант. Случката предизвика голям бунт.
Между 1500 и 5000 души са протестирали в центъра на Виена заради изгонването от прочуто кафене на лесбийска двойка.
Двойката се целунала в кафенето "Прюкел" и персоналът я изхвърлил. Новината е обиколила социалните медии и предизвикала вълна от недоволство.
Така се стигна до протеста. Изгонването на двойката станало на 6 януари. 19-годишната Ева Превайн и 26-годишната Анастасия Лопес се целунали и персоналът на кафенето отказал два часа да ги обслужи. Накрая двете жени се оплакали на шефката Кристъл Зедлар и тогава били изгонени. В протеста срещу изгонването на двойката се включили и туристи, някои от които от Гърция. Собственичката на кафенето казва, че двете жени не е трябвало да флиртуват така отявлено. Двете жени казват, че са се целунали просто като поздрав.
Но дори да не е било като поздрав,защо да не може? Те стоя и гледат как хетеросексуалните се целуват по заведенията,в дискотеките, по пейките. Правят секс на плажа и в тревата в някой градски парк,но двете момичета не могат да се държат за ръка и да се целунат?


"Много е сложно да си жена... постоянно искаш или да убиеш някого, или да си купиш нещо...."

*

On_the_Moon

 • ***
 • Публикации: 111
 • Рейтинг: +5/-0
Re: Анатемосват хомосексуалистите
« Отговор #1 -: Януари 18, 2015, 16:56:21 »
На хората им дай да "анатемосват" всичко, което противоречи на техните разбирания и възгледи за живота! Възмущавам се от вмешателство в личния живот на хората по всякакъв начин. Изпитвам го и върху себе си в момента, макар и по малко по-различен начин - но не е приятно!

Хора, моля ви, оставете всеки да се обича с когото си поиска!!! Никой не ви кара да следвате техния пример, но и никой не ви иска мнението. За любовта граници няма - важното е да я има!

А към тези, които имат по-различна любов от всеобщо възприетата - борете се за любовта си и се радвайте на живота! Един живот живеем и нека го изживеем пълноценно за себе си!

*

Mims

 • ****
 • Публикации: 299
 • Рейтинг: +10/-5
Re: Анатемосват хомосексуалистите
« Отговор #2 -: Януари 18, 2015, 17:35:24 »
Станало е така защото правят лошо впечатление (за повечето хора), освен това дават лош пример на децата които ги виждат като се целуват и ги карат да си мислят че това е нормално. Всеки родител би искал детето му да е 'нормално', а под нормално се разбира мъж със жена а не жена със жена или мъж със мъж. Замислете се, ако вашите родители не бяха 'нормални', как щяхте да се чувствате пред другите хора... Принципно не ми пречат такива хора, защото нямам деца, но някой ден ако имам, картинката ще бъде по различна. ;)

*

revolution

 • ****
 • Публикации: 879
 • Рейтинг: +16/-4
Re: Анатемосват хомосексуалистите
« Отговор #3 -: Януари 20, 2015, 07:56:05 »
Не мисля, че децата са причина. При положение, че децата са изложение да гледат толкова разврат мисля, че това не може да им повлияе. То може цял живот да гледа хомесексуалисти и все пак да е хетеро-зависи как го възпиташ. Вярно е, че дори и най-толерантните хора искат да имат нормални деца, но аз примерно ще оставя моето дете само да избере какво иска да бъде. Ако има други наклонности аз няма да го обвиня или да се отрека от него. Ще го науча да бъде себе си и да не го е срам от това. Ако сме в заведение и две жени се целунат няма да му закрия очите, а когато ме попита защо е така аз ще му обясня. Има толкова много предавания към, които децата имат достъп, предавания, които не са за тях, вулгарни, но няма проблем да ги гледат? Няма проблем да виждат полу-голи жени да се движат на малкия екран, също така и публично? Гледат как целуват голи тела във вана, но не е проблем, защото са мъж и жена? Да допуснеш едно дете да знае какво правят мъжа и жената, е същото да му обясниш и за еднополовите връзки.
"Много е сложно да си жена... постоянно искаш или да убиеш някого, или да си купиш нещо...."

*

Елка

 • ***
 • Публикации: 237
 • Рейтинг: +6/-1
 • VIVA FOTOSHOP
Re: Анатемосват хомосексуалистите
« Отговор #4 -: Януари 21, 2015, 17:25:18 »
  Сега се намираме в един преходен период. Нас (и вас) са ни учили, че това е перверзия и сега колкото и разума ни да  се опитва да приеме тези неща ....много ни е трудно. Веднъж промити мозъци си остават такива а цял живот. Надявам се днешните поколения деца и тийнове да приемат по-добре различните