KoKiTa.eu - да поговорим по женски!Другата

*

revolution

 • ****
 • Публикации: 879
 • Рейтинг: +16/-4
Другата
« -: Януари 16, 2015, 13:43:31 »
Много обичам да влизам в различни английски сайтове и форуми,защото винаги са ми били интересни коментарите и нещата,които пишат американците. Това, на което попаднах и ме шокира беше заглавието ‘’Да бъда ли ‘другото момиче’?’’ На момента ми дойде мисълта ‘’Алооо,ти като си хванеш приятел искаш ли някоя като теб така да се чуди за твоя приятел?”
Влезнах да прочета какво е написала госпожицата и какви отговори ще дадат другите момичета и дали ще се появи в коментарите и друга,която да де пикантна информация.
Историята на момичето се развива с нейн колега, с който имали хубава и приятна връзка,а секса бил страхотен. Накрая той се събира с бившата си,но иска все още да имат сексуални отношения с ‘’другото момиче’’. Това,което тя обяснява,е че има голямо желание,че много иска да бъде с него и не и пука за приятелката му, а за това дали тя самата ще свикне с мисълта да бъде ‘’другата’’. Секса с него бил опияняващ,неустоим,омагьосващ. Това,което ми хареса и ме разсмя в един от коментарите е ‘’Не бъди робиня на един ***”. Ами права е мацката.
Какво мислите дами за този тип момичета? Очевидно е,че момчетата също не са стока щом правят такива подмолни неща. Имали ли сте такъв тип връзка? Бихте ли сподели ли с някой или ще е нещо,което ще пазите в тайна,само за себе си?
"Много е сложно да си жена... постоянно искаш или да убиеш някого, или да си купиш нещо...."

*

On_the_Moon

 • ***
 • Публикации: 111
 • Рейтинг: +5/-0
Re: Другата
« Отговор #1 -: Януари 16, 2015, 22:13:56 »
Понякога се чудя аз ли не съм в ред или светът е полудял  :o
Не съм имала подобни връзки, защото никога не съм желала подобни отношения. На мнение съм, че една връзка не тръгне ли както трябва, нещата няма да се променят особено с времето. Не виждам и какво може да се очаква от човек, който ти предлага да си 5-то колело на каруцата. Както постъпва с т.нар. си "приятелка", след време може да постъпи така и с теб.

А всъщност как можеш да разделиш 1 човек на две?! Един мъж ако си намери друга, няма как да се отнася по същия начин към теб. Искам да кажа, че веднага се усеща - нито може да мисли за 2 жени едновременно, нито да изпитва чувства и към двете. Виж за сексуалното внимание - може и да може да угоди на 2 едновременно, знае ли човек...

Ама, чакай, то ставало дума само за секс, пък аз го обръщам на чувства. Явно мисленето ми не е "модерно".  ::)

*

revolution

 • ****
 • Публикации: 879
 • Рейтинг: +16/-4
Re: Другата
« Отговор #2 -: Януари 16, 2015, 22:22:05 »
Разказа на мацката е доста дълъг,но това,което обясняваше,че имала някаква connection между тях :D както му се вика.... Но доста наблягаше на уменията му в леглото,а само веднъж спомена колко им е хубаво заедно и за чувства,което ме кара да си мисля,че мацката е има нужда от повече клатене и това е. Но какво да кажем за жените влагащи чувства в този тип връзки? Не ми го побира акъла и за двете страни.
« Последна редакция: Януари 16, 2015, 22:40:46 от revolution »
"Много е сложно да си жена... постоянно искаш или да убиеш някого, или да си купиш нещо...."

*

On_the_Moon

 • ***
 • Публикации: 111
 • Рейтинг: +5/-0
Re: Другата
« Отговор #3 -: Януари 16, 2015, 22:36:35 »
Оххх, другата абсолютна тъпотия - на някакво си клатене, както каза ти, да търсим къде бил connection-а... Със същия успех можем да търсим и ключа за палатката. Ама нека си живеят хората както искат и да слагат разни етикети на техните си връзки.

П.П. Това с тяхната connection искрено ме развесели.  :P

*

Елка

 • ***
 • Публикации: 237
 • Рейтинг: +6/-1
 • VIVA FOTOSHOP
Re: Другата
« Отговор #4 -: Януари 28, 2015, 09:46:22 »
  Съдбата си играе с хората. От мен запомнете едно. НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА.
  Вслушвайте се малко в стари поговорки или наложили се във времето понятия. Вие за "сляпа неделя" да сте чували? Когато има истински и силни чувства разумът се изпарява яко дим :) Няма сила на света която да те изкара от подобна връзка. "Бай бабо да не те срещне мечка" :)
   Не бих се осмелила да давам съвети в такива случаи, но опитите да се борите и да и се противопоставяте, най-често завършват с неуспех. Това трае дълго и мъчително. По целесъобразно е да се отдадете на подобно явление (ако ви се случи все пак де) като спазвате някакво благоприличие, (за да не наранявате хората около вас) и бъдете сигурни, че такива силни любови бързо изгарят. Подобни силни чувства пламват  наистина като пожар, но по същия начин бързо прегарят ако им се отдадете напълно. Остава един хубав спомен от една бурна и непродължителна любов. Не се лишавайте от нея в името на някакви скруполи или морални ценности. Има начин да се нахрани и вълка и агнето да остане цяло.

*

Mokkka

 • ****
 • Публикации: 623
 • Рейтинг: +11/-0
Re: Другата
« Отговор #5 -: Март 16, 2015, 13:36:10 »
На мен лично се е случвало аз да имам повече от една сериозна връзка по едно и също време, но така мъжете са се чудели аз да бъда ли другия :) Казвала съм им, знаели са и ако са имали нещо против и не им е изнасяло са имали възможността да ме оставят. Дори аз това исках защото аз сама не бях способна да избера и се надявах те да ми помогнат, но и това не стана. От друга страна никога не ми се е случвало да бъда с мъж, който има приятелка, жена, годеница или каквото там и да било точно, защото винаги съм се замисляла какво ще ми е на мен когато разбера че човека на когото най-много разчитам и обичам ме предава по толкова долен начин и отива при друга.  Веднъж ми се случи имах както му се казва friend with benefits- бях студентка, не се прибирах често при приятеля си в родния град и с този човек се виждахме от време на време само за едно нещо...Та той ми сподели, че предната седмица излизал с някакво момиче много му харесала и т.н. и тогава се почувствах гузна и повече не сме се виждали. Та сега 3 год. и пол. по-късно след 2 месеца те ще правят сватба :))) Доволна съм че се отдръпнах навреме.

*

ZLATNA

 • ****
 • Публикации: 859
 • Рейтинг: +4/-4
Re: Другата
« Отговор #6 -: Март 19, 2015, 11:01:44 »
Ако аз съм в ролята на другата - не мога да отговоря - индивидуално е, според създалата се ситуация. Не знам каква крачка ще направя - напред или назад, зависи от много неща./Говоря за времето преди брака ../

Ако  другата е намесена в трилогията на брака ни със сигурност няма да ми е приятно, имам прекалено много спомени и моменти с мъжът ми и също не знам дали ще се боря, или ще си тръгна.

Във всички случаи другата е проблем и е най-добре да не се допуска  :ole което разбира се е идеален вариант.. и нереален за повечето хора.
Go On, Keep Going, Look Ahead, Enjoy every Second, Don't Regret, Head Up High, Dream On, Life Is Beautiful. Enjoy IT