KoKiTa.eu - да поговорим по женски!ЕДНА ИСТОРИЯ ЗА СИЛНИТЕ ЖЕНИ

*

Елка

  • ***
  • Публикации: 237
  • Рейтинг: +6/-1
  • VIVA FOTOSHOP
ЕДНА ИСТОРИЯ ЗА СИЛНИТЕ ЖЕНИ
« -: Февруари 01, 2015, 21:56:27 »
ПОСВЕЩАВА СЕ НА УСПЕЛИТЕ МЪЖЕ... И ТЕХНИТЕ СИЛНИ ЖЕНИ

автор: Гергана Лабовакатегория: Вдъхновение
Една история за любовта, подкрепата и силата на жената. Moля господата да си водят бележки! 

Томас Уилър, главен изпълнителен директор на застрахователна компания в Масачузетс, и съпругата му пътували с колата си по междущатската магистрала, когато той забелязал, че бензинът им свършва.
Уилър завил в следващата отбивка и скоро открил западнала бензиностанция с една единствена колонка. Той казал на самотния служител да напълни резервоара и да смени маслото и тръгнал да се поразтъпче около бензиностанцията.
Като се връщал към колата, забелязал, че съпругата му и бензинджията водели оживен разговор. И двамата мълчали, докато Уилър плащал сметката. Ала като влизал в колата, той зърнал как бензинджията махнал с ръка и казал:
- Приятно ми беше да си поговорим.
Докато се отдалечавали от бензиностанцията, Уилър попитал жена си дали бензинджията й е познат. Тя охотно признала. Учели в една гимназия и ходили сериозно в продължение на година.
- Боже мой, имала си късмет, че съм се появил аз - изпъчил се Уилър. – Ако се беше омъжила за него, щеше да бъдеш жена на бензинджия вместо съпруга на главен изпълнителен директор.
- Скъпи мой - отвърнала жена му,- ако се бях омъжила за него, той щеше да бъде главен изпълнителен директор, а ти - бензинджия.

от "Пилешка супа за влюбени души" на изд. "Кибеа"