KoKiTa.eu - да поговорим по женски!Какво мъжете не обичат в жените

*

mis_hell

 • ****
 • Публикации: 343
 • Рейтинг: +8/-1
Какво мъжете не обичат в жените
« -: Януари 17, 2015, 15:47:43 »
1.Дълги нокти
Повечето жени поддържат дълги нокти, защото  смятат, че колкото са по-дълги, те  са по-привлекателни, но това отблъсква повечето от мъжете.
Те обичат естественото, затова е по-добре да се даде предимство на къси нокти или ноктите със средна дължина.

2.Прекалено много парфюм
Разбира се, той обича миризмата на парфюма й,  също така и твоя човек харесва парфюма, особено ако се нанесе малко количество аромат. Ако се напръскате обилно, парфюма се натрапва и губи деликатността си. Приятната миризма е много важна, но всичко е добре в умерени количества, така че не прекалявай с ароматите, и приятелят ти ще го оцени!

3.Обсебване
Мъжете твърде лесно отхвърлят манията на обсебването, при което жените им висят на врата. Ако сте постоянно вкопчени в него, той си създава впечатлението, че без значение какво правите, вие не сте в състояние да живеете без него, а това е  много погрешно. Те харесват жени, които са автономни и независими личности, които търсят помощ, но само когато наистина се нуждаят от нея – в краен случай.

4. Когато тя се преструва на глупава
Много жени си мислят, че да се преструват на глупави е сладко. Въпреки това, повечето жени, които имат свои становища и те са умни. Когато  знаете нещо, не трябва да се страхувате да говорите  за това. Просто бъди себе си и остави неестествеността и преструвките в миналото.

5. Когато говорите за предишния
Мъжете мразят, когато тяхното момиче непрекъснато говори за бившия си. Ако все още обича предишния си приятел, може би да срещне някой друг не е толкова добра идея? Защо не остане с първия? Ако постоянно разказваме истории с него, трябва да се помисли защо това се случва – може би има причина.

6. Твърде много достъпност
В този момент не става въпрос само за секс, а като всичко цяло. Момичетата са интересни, ако не издават и разкриват всичките си тайни на първата среща. Бъдете загадъчна  и бъдете интересна за по-дълго време.

7. Опити за налагане на своето мнение
Трябва да държите на мнението си и да можете да вземате решения. Но не ставайте майка за мъжа си и да решавате за всичко. Ако сте приели прекалено много грижи върху себе си, е много вероятно мъжа до вас да се чувства наранен и пренебрегнат и отношенията да се развалят.


8. Грубост
Грубостта в 99% от случаите отблъсква всеки човек. Момчетата не харесват момичета грубиянки, които навсякъде са начумерени и обикновено проявяващи лошо отношение и възпитание. Момичето, разбира се, не трябва да бъде щастлива по 24 часа на ден и винаги да носи усмивка на лицето си, но ако имате лош ден, не прехвърляйте отговорността върху някой друг и не изпускайте парата върху мъжа си.

9. Странно поведение
Приятно ли ви е когато човек, който харесвате, да ви игнорира? И мъжете също не обичат това. Опитайте се да не го обърквате с поведението си. Мъжете често обичат прямота.

10. Тя смята, че той е длъжен да направи нещо
Друга особеност на женското мислене е това, че често разваля отношенията. Момичета, взаимоотношенията не задължават да направиш нещо, така че не изисквайте от партньора си да влиза в тази норма. Можете да направите за един мъж някои неща, защото го обичате и очаквате той да направи нещо в отговор, защото ви обича, а не защото имате право на това или пък по задължение. Отнасяйте се с него със същото уважение, с което той се отнася.

11. Постоянното бавене
Мъжете харесват как изглеждаме, но не могат да осъзнаят факта, че имаме нужда от твърде много време, за да се приготвим за излизане. Преценете колко време ви трябва да изглеждате добре, и ще можете да планирате деня си по съответния начин. Опитайте се да сте готова преди той да се обадя да ви вземе.


12. Когато се опитвате да го промените
Мъжът обикновено се харесва такъв, какъвто  е, и ако решите да излизате или живеете с него, а след това започнете да промените неговата личност или външен вид, той може да почувства, че не е достатъчно добър за вас. Така може да нараните егото му. Ако не ви харесва този човек първоначално, намерете друг, вместо да се опитвате да го променяте.
*

revolution

 • ****
 • Публикации: 879
 • Рейтинг: +16/-4
Re: Какво мъжете не обичат в жените
« Отговор #1 -: Януари 17, 2015, 17:09:17 »
Най-забавното ще е да притежава всичко това. И то има такива момиче. Всяка все пак намира своята половинка независимо колко са и дълги ноктите и колко досадна е. Намират независимо,че ги задушава с парфюма си,защото те имат и други черти,които превъзходстват недостатъците им. А някои мъже пък харесват тези черти.
"Много е сложно да си жена... постоянно искаш или да убиеш някого, или да си купиш нещо...."

*

Mims

 • ****
 • Публикации: 299
 • Рейтинг: +10/-5
Re: Какво мъжете не обичат в жените
« Отговор #2 -: Януари 17, 2015, 19:48:07 »
И моят приятел ми мрънка за ноктите ми, но аз просто не мога без тях! Добре, че поне не са ми толкова дълги колкото на първата снимка... :))

*

revolution

 • ****
 • Публикации: 879
 • Рейтинг: +16/-4
Re: Какво мъжете не обичат в жените
« Отговор #3 -: Януари 17, 2015, 22:07:08 »
Те пък тия мъже ако искат да сме къси нагризани нокти. :D :D :D Някои мъже се възбуждаш ноктите. Поне се радвам,че моя приятел се радва на ноктите и мисли,че са много секси. До като съм имала такъв дето ми е казва ''пффф и т'ва за кво са ти?"  :o   :brick
"Много е сложно да си жена... постоянно искаш или да убиеш някого, или да си купиш нещо...."

*

mis_hell

 • ****
 • Публикации: 343
 • Рейтинг: +8/-1
Re: Какво мъжете не обичат в жените
« Отговор #4 -: Януари 21, 2015, 18:50:53 »
Ааа къси и нагризани направо грозни ми се виждат за женски ръце... някак не са женствени. Сега като съм в майчинство и по цял ден съм на чешмите и ми се чупят много лесно, но правя опити да си ги пускам и оформям. Те мъжете харесват нокти да ги драскаме по гърба ;) Някъде бях чела, че и прекалено късите изрязани нокти не харесват, защото означавали "Справям се сама".

*

revolution

 • ****
 • Публикации: 879
 • Рейтинг: +16/-4
Re: Какво мъжете не обичат в жените
« Отговор #5 -: Януари 21, 2015, 21:30:59 »
Нямате права за да видите линковете. Регистрация или Вход
Ааа къси и нагризани направо грозни ми се виждат за женски ръце... някак не са женствени. Сега като съм в майчинство и по цял ден съм на чешмите и ми се чупят много лесно, но правя опити да си ги пускам и оформям. Те мъжете харесват нокти да ги драскаме по гърба ;) Някъде бях чела, че и прекалено късите изрязани нокти не харесват, защото означавали "Справям се сама".

Ами да те за това ги харесват тия нокти,но не мисля, че липсата на маникюр означава 'Справям се сама", защото аз примерно когато имам работа имам доходи успявам да си поддържам ноктите винаги в приличен вид- това означава, че се справям сама. Когато нямам работа или доходите ми са минимални отлагам ходенето на маникюр. Можеш да седиш над мивката, да работиш и пак да имаш хубав маникюр. Поради причината, че моите също много лесно се чупят аз съм само и единствено с ноктопластика. Така никоя тенджера не може да ме събори :D  :ole
"Много е сложно да си жена... постоянно искаш или да убиеш някого, или да си купиш нещо...."

*

Mokkka

 • ****
 • Публикации: 623
 • Рейтинг: +11/-0
Re: Какво мъжете не обичат в жените
« Отговор #6 -: Януари 25, 2015, 16:26:50 »
Това, което аз знам от мъжете приятели е че не искат да копаят със шпатула фон дьо тена за да стигнат до кожа да целуват :) "Тя се усмихна и лицето й се напука"- ми каза познат наскоро когато го попитах как е минала първата му среща с нова жена.

*

Елка

 • ***
 • Публикации: 237
 • Рейтинг: +6/-1
 • VIVA FOTOSHOP
Re: Какво мъжете не обичат в жените
« Отговор #7 -: Януари 28, 2015, 09:11:57 »
   Аз пък знам, че не може да се слагат всички мъже под един знаменател. Има всякакви мъже харесващи различни жени. В зависимост от това каква жена си, ще попадаш винаги на един и същи тип мъже и ще си мислиш, че всички са еднакви. Ако си силен характер, властна и самостоятелна , винаги ще попадаш на мъже които търсят жена - мама. Те просто искат да заменят майка си с жена си. Да получават всичко което са получавали от мама + секс. Това са мъже които са удобни за много жени. Удобни са за успели жени които всъщност нямат нужда от стабилна опора до себе си, а имат нужда от домашен любимец. Той ще им се радва когато се прибират уморени, ще им масажира краката, ще бъде любвеобилен и ще изпълнява всичките им прищевки. Има много жени които добре си живеят с такъв домашен любимец. Проблемът идва едва тогава, когато жената поради някаква ирония на съдбата загуби финансовата си стабилност, кариерата и силата. Тогава тя се сблъсква с реалността, като вижда, че мъжът до нея не е в състояние да направи нищо друго освен да я целува, обича и да я утешава, че всичко ще се оправи.

   Жените които са слаби и неспособни да се справят с каквато и да е трудност, обикновено привличат мъже закрилници. И ако тази жена не е ужасно досадна и обсебваща се получава двойка близка до нормалната. Силен и грижовен мъж със слаба и послушна жена.

   Всякакви опити да се съберат двама силни характери е обречен на провал. Това е една вечна борба и винаги за вършва с крах защото все някога единия се уморява да се бори и си намира някой послушко който ще го слушка :)

   Комбинацията между двама слаби характери е кратка. Те и двамата чакат някой друг да им решава проблемите. Понякога успяват да преживеят няколко години до като имат родители които се грижат за тях. Останат ли грижите на техните ръце, двойката се разпада и всеки си търси нещо ново.