KoKiTa.eu - да поговорим по женски!Осем признака, че Тя изневерява

*

Лили Гагарин

 • *
 • Публикации: 38
 • Рейтинг: +1/-1
Противно на това, което повечето от мъжете си мислят, те не са център на Вселената. И се случва жените да изневеряват. Но поемете дълбоко дъх и се успокойте, защото това все пак не се случва толкова често.Дали жена Ви (приятелката) изневерява?

Различни проучвания и изследвания са показали, че над 1/3 от жените биха се изкушили да изневерят, ако мислят, че партньорът им никога няма да разбере.

Няма такова нещо като перфектна връзка, така че винаги има вероятност тя да изневери. Имайте предвид, че признаците, изброени тук, не са непременно единствените сигнали, може да има много повече. Но и наличието на някой от тези признаци не означава непременно изневяра. Възможно е това да показва, че нещо във връзката ви не върви, както трябва.  Така или иначе, нека да разгледаме няколко признака, които показват, че има вероятност тя да се вижда и с някой друг.

1. Семейна отчужденост

Един от признаците за възможна изневяра е, че жената се отчуждава от семейството си. Тя може също така да спре да излиза с приятелите си, с които до скоро е била близка. Причината жената да прави това е, за да си спести излишни угризения на съвестта.  По принцип тя се чувства виновна и ще изпитва по-малко болка, ако не замесва в изневярата си семейството или приятелите си.

2. Постоянни спорове и заяждане

Бъдете нащрек, ако установите, че доброто старо време на хармонично общуване внезапно е свършило и всеки разговор с нея завършва със скандал. Когато тя винаги си намира извинения и поводи, за да се спори с вас. Възможно е една жена, която изневерява, да прави това, защото по този начин рационализира и оправдава изневярата си, преекспонирайки всички съществуващи проблеми във връзката.  Това помага за премахване на голяма част от вината. Така че, ако една жена започва да отбелязва всеки един недостатък на партньора си и започва да спори за най-малкото нещо, това може да е знак, че тя изневерява или ще изневери в близко бъдеще.

3. Тайнствен приятел.

Един издайнически знак, че една жена изневерява е, че тя разполага с тайнствен приятел, който постепенно започва да оказва голямо влияние на живота и действията й. Дали това е колега или някой бивш съученик, ще бъде трудно да разберете лично от нея, тъй като тя ревностно пази информацията за него в тайна от Вас. В този случай не е нужно да сте ядрен физик, за да разберете, че има нещо, което не е както трябва.

4. Отклоняване на прости въпроси


Когато тя започне да се държи подозрително и избягва да отговаря на много прости въпроси, то това може да е знак, че тя крие нещо. Ако тя отговаря на въпросите Ви с въпрос, има голяма вероятност тя да печели време, за да измисли подходяща лъжа. По същата причина тя може да стане много нападателно-отбранителна, когато я питате за за нейното местонахождение или бъдещи планове.

5. Промяна в приоритетите

Ако една жена има сериозна авантюра с друг мъж, тя ще започне да променя приоритетите си, които до този момент вероятно са съвпадали с Вашите. Тя започва да отделя все по-малко време на официалната си половинка в сравнение с преди, като си измисля различни извинения. Бъдете нащрек, ако изведнъж се появят нови времеемки ангажименти в работата или занимания по фитнес, танцови уроци и пр. 

6. Тя започва да обръща повече внимание на външния си вид

Една жена, която изневерява, ще се постарае да изглежда възможно най-добре и  най-сексапилна, за да впечатли новата си тръпка. Помните ли как се обличаше и изглеждаше тя в началото на Вашата връзка?   Тя започва да носи нови бижута и дрехи, обръща внимание на грима си, дори и ако е спряла да се гримира и поддържа от години.

7. Тя става по-независима

Много често тя започва да проявява незавимост от партньора си, когато започне сериозна извънбрачна възка. Колкото по-рано тя се отчужди от партньора си, толкова по-лесно се случва евентуалната раздяла с него.  Например, тя избягва да използва местоимения като "ние", които до скоро е използвала редовно, и започва да използва изрази, съдържащи "аз". Но това, за което е по-важно да внимавате, е, че тя ще спре да говори за бъдещите Ви общи планове.
С една дума, тя ще започне да се държи по начин, който намеква, че тя вече не се нуждае от Вас, за да държите ръката й. Дали ще Ви зареже или просто създава повече моментно пространство за новата любов в живота й, е трудно да се каже, но очевидно Вие ставате излишен в картинката в даден момент, за постоянно или временно.

8. Ниско сексуално влечение

Това е може би една от най-големите издайнически признаци, че една жена е изневерила. По същество, в болшинството от случаите тя спира да се интересува от секс с официалния си партньор или сексуалният живот е сведен до необходимия минимум за приспиване на подозренията.
« Последна редакция: Май 02, 2014, 16:14:32 от Glow »*

Ферхунде

 • *
 • Публикации: 12
 • Рейтинг: +0/-0
Re: Осем признака, че Тя изневерява
« Отговор #1 -: Май 23, 2014, 18:16:58 »
Цитат
Ниско сексуално влечение

Това е може би една от най-големите издайнически признаци, че една жена е изневерила. По същество, в болшинството от случаите тя спира да се интересува от секс с официалния си партньор или сексуалният живот е сведен до необходимия минимум за приспиване на подозренията.

Може да е просто уморена жената, бе. Ако ходи на работа 10 часа (с времето за отиване и прибиране вкъщи), ако има деца, ако сама се оправя с домакинството, сигурно няма сили да е "винаги готова", когато на мъжа му се прииска.

*

Amanda

 • ***
 • Публикации: 117
 • Рейтинг: +6/-2
Re: Осем признака, че Тя изневерява
« Отговор #2 -: Януари 19, 2015, 19:19:24 »
А може и обратното. За да не бъде разкрита да си остане сексуално активна и в къщи ;)
И след най-тъмната нощ идва светло утро !

*

Taraxacum

 • ****
 • Публикации: 781
 • Рейтинг: +5/-5
Re: Осем признака, че Тя изневерява
« Отговор #3 -: Февруари 18, 2015, 09:56:57 »
Жената е много изобретателна, грешно е да се спрягат някакви такива "принципи". А и са толкова относителни понякога.