KokiTa.Eu

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгубил си активационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

 
 Правила за ползване на форума0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Януари 12, 2015, 23:47:41
Прочетена 1022 пъти

Glow

  • Administrator
  • *****

  • 180
    Публикации
  • Рейтинг: +5/-1

  • Пол: Мъж

    • KoKiTa
Правила за ползване на форума
« -: Януари 12, 2015, 23:47:41 »
Прочетете внимателно преди да използвате форума.

Правила на форума


Вие се съгласявате да пишете във форума само и единствено на Кирилица, освен в случаите когато пишете на друг език. Теми и постове написани на латиница ще бъдат изтривани

Вие се съгласявате, чрез използването на този форум, да не публикувате материали, които са неверни, клеветнически, обидни, вулгарни, заплашителни, неприлични, нарушаващи неприкосновеността на личния живот на човека, материали за възрастни или по друг начин в нарушение на всички международни или български закони.

Вие също се съгласявате да не публикувате материали с авторски права, освен ако не притежавате авторските права или имате писмено съгласие от собственика на материали с авторски права. Спам, наводнение, реклами, верижни писма, пирамидални схеми, и увещаване също са забранени в този форум.
Имайте предвид, че е невъзможно за персонала и собствениците на този форум, да потвърдят валидността на постовете. Моля, не забравяйте, че ние не можем да осъществим активно наблюдение на публикувани съобщения и не сме отговорни за съдържанието им. Не гарантираме точността, пълнотата или полезността на представената информация. В публикуваните съобщения се изразява мнението на автора, а не непременно възгледите на този форум, неговите служители и собственика му. Всеки, който смята, че публикувано съобщение е нежелателно се насърчава да уведоми администратор или модератор на този форум незабавно. Персоналът и собственикът на този форум си запазват правото да премахват неподходящо съдържание, в рамките на разумен период от време, ако преценят, че отстраняването е необходимо. Това е ръчен процес, все пак, моля разберете, че те не са в състояние да премахват или редактират специално съобщения незабавно.

Вие оставате единствено отговорни за съдържанието на Вашите публикувани съобщения. Собствениците на този форум си запазват правото да разкриват самоличността на потребител (или други, свързани с информацията, събрана за тази услуга) в случай на официално оплакване или правни действия, произтичащи от всяко действие на потребителя, породено от използването на този форум.

Вие се съгласявате да си изберете потребителско име, аватар и подпис, които да не целят обида/критика/подобие/реклама на друг участник или на фирма/форум/сайт/(друго), също така да не съдържат политически, расистки или порнографски детайли, сцени на насилие, както и образи на обществено познати личности (по последното се допускат изключения, ако никой администратор/модератор или участник във форум няма възражения). Ние също силно препоръчваме да използвате сложна и уникална парола за вашия профил, за предотвратяване на кражби.

След като се регистрирате и влезете в този форум, ще можете да попълните подробен профил. Ваша отговорност е да представите точна информация. Имайте предвид, че с всеки пост, Вашият IP адрес се записва, в случай, че потребителят трябва да бъдат забранен от този форум, или от интернет доставчика му. Това ще се случи, само в случай на сериозно нарушение на това споразумение.

Условия, препоръки и важна информация
За да пишете във форума на KoKiTa.eu задължително трябва да сте регистрирани. Регистрацията изисква наличие на валиден e-mail адрес. Не се допуска регистриране на двама или повече участници с един e-mail aдрес, както и писането на двама или повече участници от едно потребителско име.
На всеки един участник във форума, чието участие не противоречи на правилата на форума или на законите в страната се гарантира правото на достъп до KoKiTa.eu форуми, правото на мнение, защита на личното достойнство и осигуряване на конфиденциалност. IP адресите на участниците се записват в log на форума, но не се показват публично.

Мненията във форумите на KoKiTa.eu се оставят доброволно, безвъзмездно и с цел взаимопомощ. Авторите им не могат да изискват компенсация за публикувани текстове под никаква форма. Автор на мнения не може да изисква отстраняването им от форума в случай на решение да не участва повече във форумите на KoKiTa.eu. Всички мнения във форумите KoKiTa.eu могат да бъдат използвани от собствениците на форума по тяхно усмотрение.

Забранено е добавянето на препратки /линкове/ в подписа /сигнатурата/. Обсъждане на работата на администратори/модератори е забранено. Теми с подобно съдържание ще бъдат отстранявани от форума, а нарушителите ще бъдат наказвани. Предложения по оптимизация работата на форума се правят само на определеното за целта място, раздел "KoKiTa.eu" -> "За форума".

Форумът е отворен 7 дни в седмицата, 24 часа на ден, 365 дни в годината. Дните и часовете за профилактика, обновяване/смяна на софтуера на форума или архивиране на базата данни, свързани с необходимост от спиране на форума, ще бъдат обявявани предварително на видимо за всички участници място.
KoKiTa.eu не носи отговорност за достоверността на информацията която публикува всеки един потребител на форума.